Hirdetés

Aktív témák

  • cerkarobi

    csendes tag

    válasz Quan-Chi #12960 üzenetére

    Quan-Chi írta:
    az hogy hány %-os egy termék még nem befolyásolja a minőségét ( ugyanis pl a Scitec Anabolic Whey nagyon jó termék és csak 70%-os , a Syntha6 meg csak 50 és mégis szuper
    Quan-Chi írta:
    relatív mi van ráírva a cimkére mert bármit ráírhatnak ! engem nem az összetétele érdekel hanem a visszajelzések !
    Quan-Chi írta:
    ráadásul még flancolhatsz is hogy egy neves / márkás amerikai gyártó sláger termékét szeded ...

    Mi van?

    Válaszom:
    Új megközelítésben látom mától a dexionsalgós polcokon sorakozó protkókat. A fasznak kell figyelni, hogy mennyi bennük a protein. Szarok rá, hiszen a minőség attól lesz nagy, hogy a BB.com-on benne van az első 5-ben vagy sem? Sőt azt sem kell nézni, hogy a cimkére mit írnak. Összetétel? Az meg mi a f****sz? Amino profil? Hozzáadott Leucin glutamin? Holnaptól piros BSN polot veszek, a shakerre bazi nagy betükkel ráírom, hogy lássák a csórók a teremben, hogy DYM protkót iszok?!

    Úr Isten!!!!!! Kész, vége, már el is élveztem!

    Quan-Chi írta:
    anno Béla ajánlotta a DYM-et, mondta is h eddig ez a legjobb amit kapott, a PowerTrack is szponzorálta de azokat eladta meg elajándékozta mert szerinte szar volt, én is kipróbáltam és tényleg az !

    Válaszom:
    Barátom a köztünk lévő párbeszédben eddig szó sem volt a PowerTrack termékekről? Ezt most minek kevered ide? Azt meg végképpen nem értem kit érdekel, hogy Béla a PowerTrack-től ingyen kapott termékeket elajándékozta, mert szar?

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák