- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Aktív témák
-
harry
veterán
Nem tudom ezt nézted-e [link] de vayg elírás, vagy én néztem el, de nevetségesen olcsónak tűnik. A te táblázatod alapján:
Peak Performance
Ca 275*800 = 220,000mg = 6,36ft
Mg 275*300 = 82,500mg = 17ft
1400ft
Vagy ami még tetszik, az a Scitechez hasonló Amcsi fitness, csak az meg elfogyott [link]
American fitness
Ca 250*600 = 150,000mg = 19,13ft
Mg 250*200 = 50,000mg = 57,4ft
2870ftTheoretically, this damn thing oughta work now.
-
harry
veterán
Ja bocs azt elnéztem, az amcsi cuccnál 1 tabi 1 adag, a másikat nem vettem észre. Ez esetben így alakul:
Peak Performance
Ca 27,5*800 = 22,0000mg = 63,6ft
Mg 27,5*300 = 8,2500mg = 170ft
1400ft
Vagyis máris nem jó, AmFit BB-n nincs, vagy keresek máshol, vagy marad a Scitec. Esetleg találtál valami mást amit érdemesebb megvenni?Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
fero02
nagyúr
válasz Foglalt név #2253 üzenetére
Ok. Legyen igazad. De ettől függetlenül még mindig csak a szemnél tartunk. Ami ugye jó dolog, de lehet nélküle élni. De pl akinek agytumora van? Az már kicsit neccesebb téma. És akkor megint csak 1 dolgot mondtam és rengeteg van még. És azt próbálom Neked magyarázni, h inkább az ilyen kutatásokra fordítság azt az összeget is, amit pl a cikkben közöltek.
God: milyen volt az erotika kiállítás?
[Szerkesztve] -
do3om
addikt
Valaki kérdezte régen hogy a scitec dali vita-min mért fehér. Most nekem is az van és belül ugyan az mint az universalos csak egy réteg rá van húzva.
Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
L|zsidoboz
őstag
A mért fehérjék közül nőtt még valamelyiknek jelentősen az ára a listaihoz képest az ON-n kívül?
Good to be good, but better to be lucky.
-
harry
veterán
''Villám-akció! A Anabolic Whey vödör vásárlása esetén MOST egy HEMO-NO-t adunk mellé ajándékba! - Figyelem, villámakció, korlátozott ideig tart és egy ilyen kombináció megrendelésére érvényes!!!'' [link]
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
harry
veterán
válasz L|zsidoboz #2265 üzenetére
1-2 dolog, küldök egy mailt.
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
LOTR
addikt
válasz L|zsidoboz #2265 üzenetére
koxshopból lehet rendelni régi áron, sportikától szintúgy, akkor miért mondjátok, hogy nőtt az ára?
csak van ahol drágábban djákOne Ring to rule them all
-
LOTR
addikt
válasz God Vazzeg #2274 üzenetére
sportikás csajjal elég sokat beszéltem telefonon, azt mondta egyedül van ott az üzletben, tehát valószínű ugyan arról van szó, tehát így látatlanba is meg vagyok vele elégedve
One Ring to rule them all
-
LOTR
addikt
válasz L|zsidoboz #2277 üzenetére
ha tudjuk, hogy mennyi % fehérjét tartalmaz onnantól kezdve mindenki ki tudja számolni, hogy az mennyibe is kerül, és mivel az árak változnak, így az az oszlop majdhogynem felesleges
One Ring to rule them all
-
fero02
nagyúr
válasz L|zsidoboz #2279 üzenetére
Miről is lenne szó?
-
God Vazzeg
veterán
válasz L|zsidoboz #2279 üzenetére
Rakd be excelbe, automatikusan számoltass, és ha átírsz valamit, újraszámol. Mentés másként: weblapként mentsd, és kész is
-
L|zsidoboz
őstag
válasz God Vazzeg #2281 üzenetére
Ez az, hogy át kell írnom az egész adatbázist. excelben automatikusan vannak számoltatva a dolgok, ezzel nincs is baj, csak nem tudok hivatkozni a shop áraira.
De most csinálok valami új dolgot, azt kiderül, hogy így jó lesz-e...
Majd szólok, ha kész van, és akkor lehet véleményezni.Good to be good, but better to be lucky.
-
Boxer001
veterán
Annyira szánalmas a topic, hogy már képtelen vagyok kibírni, hogy ne nyomjam le teljesen porig a színvonalat. Igazából be kéne záratni. Kb. a bbtv adásait lehet egy lapon emlegetni ezzel a...áh. Látom már nem sok régi tag görcsöl itt. Az újak meg...kritikán aluli szégyen és gyalázat. Szinte semmi bunkózás...sőt már nyálasnak nevezhető, ami itt megy. Undorító. Viszlát.
-
L|zsidoboz
őstag
Na, megcsináltam máshogy az árazást a fehérjés oldalon.
Ha így se jó, akkor nekiindulok a Tajgetosznak.
Boxer: Te ki vagy? Dereng valami régről. Írtál néha ide?
[Szerkesztve]Good to be good, but better to be lucky.
-
Boxer001
veterán
válasz L|zsidoboz #2285 üzenetére
Még mindig ezzel az unisex névvel és avatarral futsz? Gázos.
Nah, avatar rendben (régen nekem is ez volt ), a nikkel gondban leszel, kérjél bant.
[Szerkesztve] -
hummerdikk
őstag
Hali all!
Bakker sportikan a gluta sr 3e-rel olcsobb!!!
Szerintetek megeri Nitrotech HCt venni? -
BÁ Nutrition
addikt
válasz L|zsidoboz #2287 üzenetére
igazabol azert nem irt am mert annyira szanalmas hogy meg a netet is kikapcsoltak nala.
aztan a szorgos nyelvcsapkodasoknak hala visszakotottek neki. persze csak szanalombol...
Tejminator: nem eri meg ilyen f@szsagokkal foglalkozni. nem erik meg az arukat. ennyi
en most annyit tomegeltem hogy hetvege alatt ket kilot fogytam, pedig a napi kilo pulykamell es fel kilo rizs melle bevagtam 5 magnumot, meg 4 kilo krumplit. jah es meg gyengultem is
mass fx rulez
[Szerkesztve]
a 4 kilo krumpli es a magnum a hetvegere ertendo. nem naponta.
[Szerkesztve]youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
hummerdikk
őstag
válasz BÁ Nutrition #2289 üzenetére
Kossz!
Mass FX mennyire fasza? -
Boxer001
veterán
Nyádat. Előbb döglenék éhen, mint hogy a netet kikapcsolják. Látom hummerpöcs azóta is csodaszerektől várja az áldást, vagy csak nem tudja mire szórja anyuci pénzét. Szánalom a köbön.
-
Boxer001
veterán
válasz hummerdikk #2292 üzenetére
Toprongy vagy te még nagyon kispofa , majd néhány év múlva rájössz magadra, aztán magadtól mész a Tajgetoszra.
A héten már edzeni is kéne így egy hónap után. -
Boxer001
veterán
válasz God Vazzeg #2294 üzenetére
Kuss.
Már ''csak'' Márk, Janesz, Bubi, Woodslave, Manitou, Agyzuzo, Moddingfan, deniro, és még mások (egye penész etilin is belefér ) hiányoznak. A többiek viszont eltakarodhatnának igazán, neveket nem sorolok, kurva sokan vannak.
Szerk.:
pár nappal ezelőtt viszont kalapúr kegyetlenül adta az ívet COD 2-ben. (sajna az én káromra) Janesz meg most jelentkezett be msn-re (mosok, vasalok szlogennel...mi lett vele vagy nagyon szerelmes, vagy bele se merek gondolni... )
[Szerkesztve] -
do3om
addikt
Bár elég burkoltan fogalmaztál, nem is érte szóval 5x bevágtál Tom Sellecknek vagy ő neked , és ha ő neked mért fogytál? Talán kevés volt neki az anyag?
Én nem értek ám ezekhez a hardcore dolgoghoz.
Látom ő is nyomja a turmixot
[Szerkesztve]Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
m4rc!
őstag
Nem semmi néhány majomnak mennyire az agyára tud menni a sok cuccolás Azé izmot nem kéne mindenhova növeszteni.., legalábbis azért vannak helyek (értsd.: fejed), ahol kimondottan előnyös tud lenni, ha nem csupa izomból áll.., vagy nem is rájöttem! Ti azért vagytok ilyenek, mert már annyit gyúrtatok agyra, hogy ''zavar keletkezett a valóságmezőben, ahol egy önmagát vezérlő negentropikus örvény, amely környezetét folyamatosan információdarbokká alakítja'' és pánuniverzumokat hoz létre túlcsordult, és egyetlen cseppben bezuhant a végtelenbe.
''Jellemzői: látszólagos öntudat céltudat, intelligencia, növekedés, és gyűrűszerű rétegződés''
Asszem a lényeg ennyi, rágcsáljátok!
u.i.: pedig vmi ertelmeset akartam lérdezni, de láttam az előző h.sz.-eket és ez jutott eszembe..We are analog players in a digital world
-
BÁ Nutrition
addikt
valosagmezoben?
te talan valami juhasz vagy ott vagy mi? vagy egyszeruen csak paraszt
de ha ennyire nem vagod itt a dolgokat akko gyurjal kicsit poenra is
Tejminator: ha ilyen eredmenyeket produkaltam a mass fx-el akkor szerinted bejott??
grat
[Szerkesztve]youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs