Hirdetés
- Egérpad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA® driverek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topik
- Computex 2025: professzionális gyorsítókkal újít az Intel
- Visszafogva, de még visszatér a GeForce RTX 5090D
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
uborkaszezon van
Mivel decemberben jött egy """ nagy """" update a GTA-ba ( két nap , inkább két este kimaxoltam) így nemhiszem hogy bármi jönne most. Red Dead Onlineban van csendesség, én oda várok most valami szintén idézőjeles "nagy" dolgot. De már lemondtam róla hogy bármi komolyabb dolog jöjjön oda. GTA-ba most amugysem beszélhetünk ( szerintem) 6-ról amíg a Enhanced & Expanded megjelenése van kilátásban. Akörül viszont nagy a csendesség. Ugye ez az új konzolokra bővített és kiemelt kiadás. Akörül lehetnek majd érdekességek. Meg én arra számítok hogy abban debütált dolgok majd a PC-verzióba jönnek patchként. Viszon annyi csalódás ért mostanság rockstar fronotn hogy lehet ez az EE verzió is egy nagy átb*szás és pénzlehúzás lesz. Ne így legyen és dobjanak valami nagyot ahogy azt a dicső multukban szokták
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming A17 Makulátlan Állapotban, Dobozában!
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 5G (128GB) Gyári Fóliás, Gyönyörű Állapotban! 6hó garancia
- Macbook Pro M1 13" (16/512GB) Gyönyörű Állapotban!
- HP Omen 45L/ 14700K/ RTX 4080 SUPER/ 64GB DDR5/ 2TB M.2 SSD
- Tamron 18-200mm Di II VC (Canon) és Tamron 70 - 300mm 1:4-5.6 (Canon) objektívek
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest