Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Projektor topic
- Bluetooth hangszórók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
GTA 5 (PS3) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
Nem foglalkoznak ezek kis országunkkal, elhanyagolható százalékát tesszük ki a játékosoknak, főleg azoknak a játékosoknak,akik pénzért vesznek pénzt a játékba, más meg mi hozna a kasszára? Az egyszeri játék megvásárlás, Nem hiszem, hogy az a nagyobb bevétel.
Szerintem globálisan tojnak rá a PS3 szerverekre. Régebb írtam, hogy csíter van a szerveren, rövid időn belül szétesett a szerver, kidobált mindenkit, gondolom ez volt az eredménye a csaló kiemelésének. Mikor legutóbb játszani tudtam, írtam, hogy csíter van a szerveren, több is, ehhez képest egy órán belül még vagy 5x megöltek a lakásomban, a garázsomban, mivel női karakterrel játszom, érdekes testhelyzetekben (csak ehhez hasonlóan, de nagyon félreérthetetlenül) magam mögött találtam egy maszkos nyomit és nem is tudtam mit csinálni ellene. Ezért nem is nagyon játszom már.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mit nézel? – kérdezi a YouTube, és mond jobbat
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- PlayStation 5
- Crimson Desert
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Konteó topic
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Samsung kuponkunyeráló
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5520 FHD notebook - i7 7820HQ 16GB DDR4 256GB SSD M1200 4GB WIN11
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- Samsung Galaxy S23 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szerintem globálisan tojnak rá a PS3 szerverekre. Régebb írtam, hogy csíter van a szerveren, rövid időn belül szétesett a szerver, kidobált mindenkit, gondolom ez volt az eredménye a csaló kiemelésének. Mikor legutóbb játszani tudtam, írtam, hogy csíter van a szerveren, több is, ehhez képest egy órán belül még vagy 5x megöltek a lakásomban, a garázsomban, mivel női karakterrel játszom,