Új hozzászólás Aktív témák

• Ctrl+Alt~Del

őstag

PRS pápa megküldte az ebédes dobozát. Szívtam vele egy órát, mire megszólalt.

A PRSMT15-speaker out - hangfalkábel - Captor input - Captor output - XLR-Laney Input: néma csend.

Tekertem gaint, volume-ot, master volume-ot, semmi. Nulla hang. Átnéztem a csatlakozásokat, kábeleket, semmi. Konzultáció AI val, aki szerint a gond, hogy a Laney input csak mikrofon szintű jelet kap, nem vonalit, ezért ez túl gyenge, és nem szólal meg. Valami mikrofonerősítőről zagyvált...

Aztán mondtam neki, hogy van egy FM3-am is. Azt mondta, az a legjobb, felejtsem el az XLR-t a Captor és Laney között, a Captor line outját toljam be hangszerkábelen az FM3 line in-be, majd a kimenő jelet tolja át a Laney inputjára, az már úgy jó lesz neki. Cab sim hangfalon ki, Captoron ki, FM3-ban egy preset készítés AMP nélkül, tetszőleges IR-rel, és már tolhatom is.

Így is lett.

Csak a csöves geccó, csak a csöves! :C

Hátrány: bonyolultabb, kell egy külön power soak hozzá, össze-vissza van kábelezve, ahelyett, hogy egy sima gitár cabbe bemenne az erősítő, és csókolom.

Előny: olyan jelutat csinálok, amilyet akarok, nem kell pedálozni fizikailag, itt egy egész arzenál!

Állat jól szól a fejecske, na.

Tanulság: akinek van helye, ne bonyolítsa, az FRFF cab másra való, mint a gitár cab. Megoldható, de ezzel jár, amit leírtam.

Új hozzászólás Aktív témák