Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mini-ITX
- Milyen széket vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AND1
őstag
Ha kérdésed van, itt kezdd a keresést:
Gitáros-topic ♪♫ Összegyűjtött tapasztalataink
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)A link alatt témakörök szerint csoportosítva találod a topic hozzászólásait.
Jó böngészést!
==============
Eredeti hozzászólás:
Unatkoztam...aztán gondoltam nyitok egy ilyen témát:
Tehát, ide várok minden gitárszerető user-t. Bárki aki tanul, aki már profi, vagy aki csak ennek a hangszer szerelmese...
Március elején kaptam egy elektromos gitárt. Azóta magamtól kezdtem el tanulni + barátok segítenek benne. Ő lenne az:
(nem egy Fender, Ibanez..de jó, mert tömör fa testü, nem rétegelt xir-xar)
Szóval lassan három hónapja nyúzom és nem tudom megunni. Most már nem annyira nehezek lefogni az akordokat meg a kvinteket. Metallica/Deftones/limpbizkit számokat tanulgatok. Már egy jópár szám megy...de egyet se tudok végig játszani
. Van amelyiknek az elejét (intro) tudom, van amelyiknek csak a refrénjét. De nagyon élvezem. Sebaj...jah de egy, a Welcome Home Sanitarium-ot majdnem
Szerdán meg megvettem első pedálomat hozzá. Egy BOSS torzítót......na ezzel a Master Of Puppets úgy szol végre ahogy annak kell! Még csak az Sb live-omra van rákötve és az 5.1-es Inspire-en üvöltetem. Majd szerválok hozzá egy gitárkombót.
Na szóval írjon akinek van gitárja (milyen?) és tud játszani, vagy csak érdekli...
[ Módosította: Intruder2k5 ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mobil flották
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nioh 2 (PS4)
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest