Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen videókártyát?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Autóhifi
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
chege
aktív tag
Sziasztok!
A problémám a következő lenne, nem tudom mi okozza.
Ha mondjuk itt hagyom idle-be vagy mondjuk le töltök akkor megfagy az egész rendszer, se az egét se a bill nem mozdul, kialszanak a ledek is rajtuk. A probléma kb 1 hónapja kezdődött, azóta 5-6 alkalommal fordult elő, és volt olyan, hogy resi után nem akart újra elindulni, csak felpörögtek a ventik, majd kikapcsolt, ezt ismételgette, ezen a CMOS resettel tudtam segíteni.
A gépen semmi tunning sincs.
Windows-t tegnap tettem újra, ma reggel megint ez a jelenség fogadott.
Valakinek van valami ötlete mi lehet a gond? -
chege
aktív tag
válasz
7Heads Drago #18211 üzenetére
Konvertáláshoz jobb a 4 mag, játéknál inkább az órajel számít. a Q9450 az 45nmes ezért kevesebbet eszik, a Q6600 az 65nm ezért többet. L2cache is több a q9450ben. Szvsz azt válaszd
-
chege
aktív tag
válasz
InHell #18166 üzenetére
Ahogy látom 1:1-n van az FSB
RAM arányod, ennél sajnos kisebbet nem lehet beállítani.
Szóval ha magasabb FSB-t szeretnél akkor húzni kell a ramot is.Performance Enhance-el ramod Performance Level-jét állítod. tRD-nek is hívják.
Ha stabil az extrém beállításon akkor szvsz maradhat. -
chege
aktív tag
válasz
opti06 #18162 üzenetére
látom-látom.
De ugy gondolom hogy az 1GB vagy 512MB-s modulok nagyobb testvérei is passzolnának a lapba.De szerintem az általad ki nézett kingmax az biztosan jó lesz bele.
Geil Blackdragon-t annyira nem ismerem, bár nem hallottam róla túl jókat. Nemtudom tuning lesz-e. Corsair is jó szvsz. -
chege
aktív tag
Sziasztok!
Mostanában nem olvastam a topikot, meg ugy a géppel való foglalkozás kimaradt egy jó fél évre. De most szereztem új vinyót, és folytatom a fél éve elkezdett tuning próbálkozásaimat.
Sajnos az idő mult, és én felejtettem egy-két dolgot. Szóval majd biztosan kérdezni fogokElső kérdésem az lenne, hogy melyik BIOS-al érdemes most nekikezdeni.
P45 UD3R lapom van. És F6 van jelenleg, érdemes frissíteni? Mit ajánlotok? -
chege
aktív tag
válasz
cool13 #13939 üzenetére
szvsz ha nincs tuning a procifeszt hagyhatod Auto-n
de itt egy kis [bios összefoglaló] gorni lapjáról, ezt végigolvasod biztos nem fogsz semmit elrontani
-
chege
aktív tag
válasz
--Disztroj-- #13903 üzenetére
legjobb egy ssd, ráadásul az még jó gyors is
-
chege
aktív tag
válasz
Sárpac #13784 üzenetére
ez a baj hogy sztem a rev növeléssel nem a teljesítményen javítottak max a hűtésen
lipi tesztelt, a rev1es ment neki rendesen de kellett neki a fesz, a rev2je nem tudom pontoson mennyit ment, de akár mennyire feszelte nem remekelt neki olyan jól, de az alap órajelét alacsonyon fesszel vitte. Az én rev3asom se jól nem megy, se alacsony feszen, bár lehet anti példányt fogtam ki
-
chege
aktív tag
válasz
sellerbuyer #13620 üzenetére
A ramodra is rá kéne írva lenni egy fesznek, azt nem nézted?
-
-
chege
aktív tag
ez megvan, holnap megyek feljebb, de majd meglátjuk hogy sikerül.
A feszeket jól mutatja az ET6 kivéve a DRAM TERM.-et,CH A/B-t és a MCH/DRAM-ot mert azok 1Von vannak -
chege
aktív tag
válasz
winfier #13151 üzenetére
köszönöm, E8500 4ghz a mostani cél aztán majd megyek feljebb is ha sikerül
.Alatta 3,9ig simán eljutottam. Már kezdtem örülni hogy megvan a 4 mikor a 896K belendtől kaptam egy resit. Most modosítottam Az Mch nak adtam 1.22t a refjének 0.76ot. 2x2GB Reaperem van amik nem vmi tuning barátak 1098 volt a max amin stabilak tudtak lenni és ezért most csak 445ös FSBvel próbálkozom így 1068on mennek, szóval az nem nem lehet probléma úgy gondolom.
Most fut egy 896os Blend aztán ha lemegy akkor Crysisolok egyet, remélem már jó lesz
-
chege
aktív tag
ha egyik mag hibázik SmallFFTbe akkor azt csak a Vcore-al lehet orvosolni?
-
chege
aktív tag
off picit bocsi
nemrég vagyok giga tulaj, de ezt az Easy Tuntet nem értem, elv lehetne állítani a feszeket, de az nekem nem megy, hiába tolom a csúszkát és nyomok egy setet eltűnnek az állítási lehetőségek és nem változik semmi. Tapasztalt már vki ilyet?
-
chege
aktív tag
na elértem az 533at, de ha a szorzót átteszem 7,5 vagyis 533x7,5 kb 4ghz akkor nem akar stabil lenni, nem kék halál hanem random fekete kép resi van. Mit javasoltok?
[533x7] -
chege
aktív tag
520 ig eljutottam most megy az ITB de olyan instabilnak és lassúnak érzem, sztem lassabb volt a Boot mint 510nél, az miért lehet?
-
chege
aktív tag
Sárpac megálltál az FSBvel?
-
-
chege
aktív tag
szerintetek van esélyem olyan új 1.1-es UD3R-t kifogni amit nem megy min 550FSBt?
-
chege
aktív tag
lehet hogy buta kérdés, de UD3R 1.0 és 1.1 között van különbség teljesítményben? 1.1ben is létezik nagyobb kondis? Vagy a kondi méret befolyásol vmit?
-
chege
aktív tag
visszaolvasgattam, talán úgy vettem észre hogy az UD3R jó választás. Van 2x2GB OCZ Reaperem 1066osok (OCZ2RPR10664GK) szeretni fogja a lap? Egy E8500-at szánok benne kihajtani
-
chege
aktív tag
EP45-DS3 ba milyen ramot ajánlotok? OCZ vagy Corsair?
És azon bellül melyiket, 1066-ra gondoltam(CL5)
Tuningra és 25-27k max Üdv Chege
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Ukrajnai háború
- Ultrásodik a Redmi K80 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Mesterséges intelligencia topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte Z390ud + i3-9300!!! Beszámítok!!!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RG 8000MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO Alaplap!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest