Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- AMD FX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ronin-
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #15856 üzenetére
lenémítod, nincs hang, nem némítod, van hang, micsoda meglepetés
amúgy ha lejebb húzod a csúszkát a sztereo bemenetnél, akkor értelem szerűen halkabb lesz.
-
Laraxior
titán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #15895 üzenetére
több ezer ember meg van elégedve a lappal, csak te nem...de gondolom a Gigabyte a hibás a Te ostobaságod miatt ...
-
Kommy
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #15895 üzenetére
Megmondanád, mi köze van ennek a gigabyte-hoz, egy realtek hangkártyához telepítesz drivert. 2 miért kéne format c, vagy rendszer visszaállítás?
Véletlenül nem a digitális kimenet van engedélyezve, vagy az előlapi hang?
-
Kommy
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #15893 üzenetére
Uninstaláld le a drivert, majd indítsd el csökkentett módbana gépet és a Driver sweeper nevű program segítségével távolítsd el a hang maradék fájljait. Ezután indítsd el rendesen és telepítsd fel a drivert.
-
lala42
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #15881 üzenetére
Mi a baj? Még mindig nem tusz beszélgetni a Bf2-ben?
Valaki írta itt a PH.-n, hogy a 2.28-at kell letölteni. Megtettem, semmi eredmény. Ua. mint a többivel. Nekem sem müxik a dolog
-
Kommy
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #15881 üzenetére
Akkor szerintem próbálj meg újabbat pl ezt elvileg ez a legújabb.
-
Kommy
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #15858 üzenetére
Ha ennyire beszólogatós kedvedben vagy , hogy próbáltam segíteni akkor most éni beléd kötnék, ez nem az a topik . Talán itt kéne próbálkoznod.
-
Kommy
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #15856 üzenetére
És mi lenne, ha lejjebb vennéd a sztereó keverő hangerejét, ha már a némításra reagál.
-
lala42
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #15438 üzenetére
@††Ä(|{= attak
äĐѓεn@Ł1ŋ™=adrenalin
LOL Majd ha lesz időm ki is fogom olvasni. -
lala42
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #15438 üzenetére
Akkor könnyű dolgod lesz. A barna hangszóró ikonban be lehet állítani. És nálad még az ATI HD audio sem kavarhat bele, mivel NV-s vagy.
-
lala42
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #15436 üzenetére
Mi van? Nem megy a Bf.-ben a hang?
Nyítsd meg a tálcán lévő barha hangszórót, a Realtech audio panelt és ott a I/Q-ban a felkiáltó paneles beállító menüben kell a be és kimeneti eszközöket beállítani. A mikrofon beállításokban a sugáralkotást bekapcsolni és próba. De azt is figyeld, hogy frontpaneli, vagy bakpaneli e a csatlakozásod.
Azonban a mikrofon a linkelt képedben látom nem aktív. Nyugodj meg nálam sem az.
Ennek ellenére müxik. Nem tudom miért. Valamint a beállításokban, ha frontpaneli akkor ki kell pipálni, a frontpaneli érzékelők letiltása, ha elől csatlakoztattál fejhallgató opciót, de hogy miért, azt nem tudom, ne is kérdezd, de csak akkor jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest