- Elég nagy csendben hozza a Bartlett Lake-S CPU-kat az Intel
- Titokban új Ryzent kaptak a Socket AM5-ös alaplapok
- Vezetékmentes, szénszálas egeret dobott piacra a Pwnage
- 0,56 literes térfogatú NUC-kal gyarapodott az ASUS portfóliója
- Tagadják a szervergyártók, hogy túlmelegedne a GB200-as szerverdizájn
Új hozzászólás Aktív témák
-
kertsa
senior tag
a memória megosztást és a feszt lehet állítani, semmi más nincs a ramokhoz
-
kertsa
senior tag
válasz belaazallat #39528 üzenetére
nem találom a manuális állítási lehetőségeket azért is írtam ide..
[ Szerkesztve ]
-
kertsa
senior tag
Szia!
Egy GA-P35-DS3L (rev. 1.0) alaplapba raktam 2x1Gb OCZ ramot. Nem mennek gyári időzítésen, pedig a feszt 2.1V-ra állítottam. F9-es BIOS van az alaplapon. Íme egy kép, hogy néz ki most.
Pls HELP valaki, hogy elérjem a gyári értékeket
Köszi
-
kertsa
senior tag
Mikor a chipset túlmelegedett a rossz légáramlás miatt, azon agyaltam, hogy lecserélem a lapot. Már meggondoltam magam Tud valaki ettől jobbat olcsóbban?
-
kertsa
senior tag
válasz belaazallat #39486 üzenetére
F9-es BIOS van rajta
Alapból nem ismerte fel, hogy az E6500-nek 11-es szorzója. Csak be kell állítani
-
-
kertsa
senior tag
Szétszedtem még1x a gépet és kicsit átvariáltam a levegő irányát a házba A proci hűtését megfordítottam, mert közel volt a chipset-hez. Valószínű megrekedhetett a levegő, mert 46fokos alapjárati hőmérsékletről 26 fokra csökkent a bios szerint chipset hőmérséklete
[ Szerkesztve ]
-
kertsa
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy óriási problémám. Alapom egy GA-P35-DS3L, és a chipset túlmelegedése fagyáshoz vezet. Ilyet még nem tapasztaltam egy alaplapon sem, hogy alapjáraton a chipset hűtőn 1mp-ig sem tudom rajta tartani az ujjamat, mert meggyulladnék
Mit tudok tenni tenni? Esetleg tud valaki rá való aktív hűtőt ajánlani nekem?
A segítségetek előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair Vengance DDR3 1600Mhz 2x8GB
- Corsair 48GB KIT DDR5 5200MHz CL38 Vengeance RGB Black (110 hónap garanciával)
- VENNÉK - KERESEK - KINGSTON 8GB HyperX -T1- DDR3 1600MHz CL9 - KHX1600C9D3T1K2/8GX - KIT !!!
- Kingston HyperX Blue 6GB (3x2GB) DDR3 - 1600MHz - KHX1600C9D3K3/6GX - TRI KIT !!
- KERESEK - Corsair 32GB KIT DDR5 7200MT/s CL34 Dominator Titanium XMP