- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- iPad topik
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
Aktív témák
-
pyrannha
senior tag
Viszont az tény, hogy a mérete miatt sokkal jobb volt!
-
pyrannha
senior tag
Hát szerintem elég drága a memóriakártya ahhoz képest, hogy mekkora a tárolókapacitása!
-
pyrannha
senior tag
De a Princo egyébként sem az a csúcsminőségű DVD, szal' inkább kiadok egy kicsivel többet a DVD lemezre, de nem lesznek vele gondjaim az írás közben!
-
pyrannha
senior tag
Hát én nem vagyok az usb-s mp3 lejátszók híve! Az igaz, hogy kicsi, könnyű, nem akad a zene a rázkódástól semmilyen körülmények között, viszont a ''fenntartási'' költsége elég drága! (a memóriakártya miatt) A vinyós változatok jók, viszont annak az ára ami igazán húzós! Én részemről maradok a CD-s mp3 lejátszóm mellett! Ja és sokkal több szám fér fel egy cd-re mint egy memóriakáryára! És olcsóbb is!
-
pyrannha
senior tag
Én is gondolkodtam egy pajó írón, de azt akkor nem tudtam megvenni az ára miatt, úgyhogy maradt ez! Viszont nem bántam meg, mert szerintem ez egy elég jó író! Eddig mindent hibátlanul írt!
-
pyrannha
senior tag
Te mennyiért vetted, és hol?
-
pyrannha
senior tag
Hát nem tudom! Nekem jelenleg elég ez a sebesség, de később biztos cserélek, főleg ha kijönnek a 16* írók is! Addig meg el leszek ezzel is! Mondjuk miután megvettem láttam ilyen árban 8* írókat is, de most már mindegy! Ha akkor láttam volna, akkor biztos megvettem volna a 8*-ost!
[Szerkesztve] -
pyrannha
senior tag
Mondjuk Én örültem, hogy ennyiért tudtam szerezni lemezt!
-
pyrannha
senior tag
Az nagyon jó ár a TDK-ért!
-
pyrannha
senior tag
Én Nero 6.3.0.0 használok! a lemezeket Dodi72-től veszem, mert szerintem elég jó áron hozza! Itt a topicja: [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=41687&start=0[/L]
A #447 hozászólásnál vannak a friss árak!
[Szerkesztve] -
pyrannha
senior tag
Hát nem tom' Nekem simán megírta a Princot is, bár azt mondják, hogy abból volt egy-két szar sorozat amit tényleg nem lehetett megírni! Én most Platinumot meg Ridatát használok és mind a kettő tökéletes!
-
pyrannha
senior tag
Hi!
Ennek egy BTC DRW1004IM a belseje, de volt már erről itt egy teszt is! [L]http://prohardver.hu/rios3_content.php?mod=20&id=279&p=7[/L]
Nekem is ilyen van és eddig semmi gond nem volt vele! Mindent megírt hibátlanul és mindegy volt neki, hogy márkás vagy márkátlan a nyersanyag! Szerintem ez egy jó író azért az összegért amennyiért árulják!
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.100-12.600 MBs - Eladó!
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest