Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bozont

veterán

válasz dargelot #25 üzenetére

Igen, az sokszor előfordult velem is, hogy a gel armor aktiválása után rögtön kaptam egy fejlövést, az meg akkor is instant halál. :( Elég idegesítő tud lenni. A sentry meg tényleg gyenge kicsit, vagy gyorsabb bemérés kellene vagy nagyobb sebzés. De ahogy írtam is Terminal játékmódban elég jól használható a csatagócpontok miatt, TDM-re felesleges. Mondjuk az "intel" jön rendesen, általában mire lejár a CD megvan a t1-re elegendő mennyiség, de ha jól játszik az ember akkor a 400 is összejön.
    A fegyverek szórásával alapesetben nem lenne bajom, de nagyon zavaróak a tök véletlenszerű fejlövések. Kiszámíthatatlan az egész, még közelről is.
    Milyen procid van? Ha jól láttam csak egy magot használ, szóval gyengébb cpu-val lehet gond. Nálam gond nélkül viszi a 270x.

A játékban is bozont néven vagyok amúgy. Egyelőre amcsi szerveren toltam, reggel még nem volt sok játékos az európain. Így játszható volt, de néha eléggé felugrott a ping, érzetre persze, de jó lenne ha ki is írná valahol.

Új hozzászólás Aktív témák