- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonio
senior tag
örömöm eddig tartott
sajnos semmilyen filet nem talált a program
pedig 24 órája sincs hogy töröltem lomtárból.
vagy lehet az én informatikai tudásom hiányos és tudnom kéne hogy amit direkt törlök adatot stb a lomtárból is az már nem vissza kereshető?illetve azt hol is kellene látnom? mert ugye GDB átvizsgálta a kijelölt partíciót és mondta hogy válasszam ki a visszaállítani kívánt filet és akkor az általam jól ismert könyvtáraimat láttam de azok közt nincsen lomtár. Tehát a láma kérdés adott: van a lomtárnak a Windowsban kimondott/rákereshető helye mert ugye én eddigi kb15 év alatt csak az deskstop on láttam? na már belezavarodtam szóval amit a lomtárból töröltem azt visszalehet hozni és ha igen hogyan?
köszi
-
Antonio
senior tag
közben megtaláltam a megoldást és igaza volt ki kell kapcsolni és most már látom a drivereket
köszönöm ;P
okulásként
Q. Why don't I see any drives in Step 1 of GetDataBack?A. Make sure that the drive is jumpered correctly and that is was detected by the BIOS.
You must have administrator rights to access physical or logical drives. In Vista,
User Access Control (UAC) must be switched off.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest