Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisbub
újonc
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Ismerősöm kislánya sikeresen leformatálta a család WD My passport 750 Gb-os külső winchesterét,bő 300 Gb adattal. Elvileg azóta nem történt rá írás, sem más egyéb. Megpróbáltam a GDB-vel visszahozni az elveszett adatokat, de csak a Recycle.bin, a System Volume Information és egy Extend mappát talált meg, az elveszett adatokból semmit. A GDB legerősebb beállítása mellett. Próbáltam Raw recoveryt hasonló eredménnyel... Van esetleg valami javaslatotok még, amit itthon meg lehet tenni, vagy ez az adatmennyiség végleg elveszett?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest