Hirdetés
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Lassan 2027-re is elfogy a TSMC 2 nm-es gyártókapacitása
- Apple MacBook
- Projektor topic
- OLED monitor topic
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Hobby elektronika
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
-
Lockstock
aktív tag
A topikot azért hoztam létre, mert sajnos a PH-n is megjelent a ''gerinces'' embertípus!
Szóval vigyázzatok, mert sajnos itt is vesznek az emberi értékek!
A történet a következő, nézegettem a hardverpiacot és megakadt a szemem egy kormányon, felhívtam a tulajt és lebeszéltem vele a részleteket.
Mivel egri vagyok, nem tudtam egyből az ezt követő napon átmenni, de megbeszéltük, ha lesz valami kontakt, egyből értesítem. Mondtam is, ha gondolja a pénzt akár át is utalhatom, aztán valamikor majd elkerül a kormány, úgyis lesz ismerős, aki elhozza autóval.
Abban maradtunk, ha hétfőig nem találok embert, akkor megbeszéljük, hogy legyen az egész. Ma hívtam, hogy megvan az ember és nála a pénz.
Mire jött a válasz:
''Figyelj már itt valami nem stimmel, már eladtam a kormányt! Valaki jött és elvitte, azt gondoltam te voltál az!''
Kérdeztem, hogy kinek? Legalább a számot adja már meg, hogy gratulálhassak neki a jó üzlet miatt, de azt már nem tudta, a sok idegen szám közül nehéz lett volna kikeresni.
Kár, pedig a dátum is megvolt, hogy szombaton mikor mikor ment érte... na mindegy.
A fickó mentségére azért elmondom, hogy felajánlotta, ha már így történt, sajnálja az egészet, ezért az ő beszerzési árán tud egy új, bontatlan kormányt hozni.
Lehet tényleg nem ő tehet az egészről... Viszont ha igaz a sztori, a vásárló mentalitását ezután felesleges jellemezni!!!
[link]
Aktív témák
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- OLED monitor topic
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Motoros topic
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- SK Hynix 16GB és 32GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazfit GTR Mini okosóra
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest