- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Autóhifi
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen SSD-t vegyek?
Aktív témák
-
-
Apika
addikt
Na itt vagyok! Láttam a témáknál, hogy beírtál a topicodba, meg a fáradt gőzben is olvastam...
Nagyon klassz lett a ház! Úgy néz ki géped eleje lassan, mint egy repülő műszerfala. Az alsó, kék levegőbeszívó műanyag pedig kimondottan jól néz ki! Ha jól látom, az ott két led oldalról? -
tocsa
senior tag
Öcsém, a gép előlről olyan mint egy pilótafülke.
Lenne három kérdésem:
1. Ha a rack feletti panelon van 5 db kapcsoló, minek hátulra még az a három?
2. Mi az a fém színű valami, ami a házban elől alul fekszik a venti alatt?
3. Nem zajos egy kicsit a táp feletti venti? (tekintve, hogy nem sok levegőt tud fújni a lukain kersztül ahogy figyeltem kívülről a házat) -
-
marso
tag
addig a pontig jó az alakíthatóság amig nem szükséges, csak lehet, de hogy berakjak 3 vinyót egy nagytoronyba, fúrni faragni kelljen szerintem röhely. pedig hely lenne egy rendes 3,1/4es beépítősinnek.
végülis én is azért vettem mert az árához képest jó. csak a sok apró kellemetlenség zavar néha, meg a codegen táp :D bár azzal sincs bajom, amióta kicserélték az elsőt, azon beszart a hűtőventi 2hónap alatt.
más a képeket nézve nem értem miért a ventitartó tetejére csavaroztad rá a ventit, a fehér sz@rt lepattintod, abba belerakod a ventit az bepattan, a fehér tartót meg visszanyomod, vagy igy jobb? vagy szebb? :D
Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen alaplapot vegyek?
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- Filmvilág
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Nintendo Switch V2
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest