- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Házi hangfal építés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Micro Four Thirds
- Milyen házat vegyek?
Aktív témák
-
-
Apika
addikt
Na itt vagyok! Láttam a témáknál, hogy beírtál a topicodba, meg a fáradt gőzben is olvastam...
Nagyon klassz lett a ház! Úgy néz ki géped eleje lassan, mint egy repülő műszerfala. Az alsó, kék levegőbeszívó műanyag pedig kimondottan jól néz ki! Ha jól látom, az ott két led oldalról? -
tocsa
senior tag
Öcsém, a gép előlről olyan mint egy pilótafülke.
Lenne három kérdésem:
1. Ha a rack feletti panelon van 5 db kapcsoló, minek hátulra még az a három?
2. Mi az a fém színű valami, ami a házban elől alul fekszik a venti alatt?
3. Nem zajos egy kicsit a táp feletti venti? (tekintve, hogy nem sok levegőt tud fújni a lukain kersztül ahogy figyeltem kívülről a házat) -
-
marso
tag
addig a pontig jó az alakíthatóság amig nem szükséges, csak lehet, de hogy berakjak 3 vinyót egy nagytoronyba, fúrni faragni kelljen szerintem röhely. pedig hely lenne egy rendes 3,1/4es beépítősinnek.
végülis én is azért vettem mert az árához képest jó. csak a sok apró kellemetlenség zavar néha, meg a codegen táp :D bár azzal sincs bajom, amióta kicserélték az elsőt, azon beszart a hűtőventi 2hónap alatt.
más a képeket nézve nem értem miért a ventitartó tetejére csavaroztad rá a ventit, a fehér sz@rt lepattintod, abba belerakod a ventit az bepattan, a fehér tartót meg visszanyomod, vagy igy jobb? vagy szebb? :D -
Aktív témák
Hirdetés
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest