- OLED monitor topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen széket vegyek?
- Intel találgatós topik
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Végre a Jonsbo D41-hez hasonló elrendezésű olyan újabb ház, ahol a HDD-k visszaszorulása korában a táp elhelyezése nem eredményez óriási kihasználatlan űrt a házban és nem növeli feleslegesen annak magasságát. Vártam már, hogy legyen gyártó, aki ilyen elrendezést követ és végül nem nekem kell ilyen házat építenem magamnak (ami főleg vicces lett volna nulla ilyen jellegű tapasztalattal).
Jelen teszt szereplője kompaktabb, mint a Jonsbo, azonban az előlapi ventilátor rögzítés lehetősének elhagyását egyszerűen nem értem, főleg úgy, hogy dicséretes módon a D41-gyel szemben akár alul és felül is lehet radiátor. Ebben az esetben azonban azok legnagyobb beszerelhető mérete mellett a ház átszellőztetésében közvetlenül csak a hátsó ventilátor venne részt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest