Hirdetés
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Stabilan induló BIOS-t kaptak a nem induló Socket AM5-ös ASRock alaplapok
- Apple MacBook
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
válasz
tierbatyo
üzenetére
Hm, az aiglx-hez mit kellett még pluszban csinálni?
Ahogy olvasgattam, most két desktop csicsázó ág létezik. Az egyik az, hogy az X Servert tegyük OpenGL alapra, és ezt használja ki a window manager (xgl+compiz). A másik az, hogy maradjon a régi xorg-server, de az OpenGL könyvtárat, illetve az illesztőfelületét (glx) toldjuk meg általános célú csicsázóval (aiglx). A kettő nemrég ért össze, elvileg lehetséges a compizt aiglx-es xorg-serveren futtatni. Az overlay-ben már benne is van pár ebuild ehhez.
Te mire tetted fel? Xgl felett futtatod?
Más. Van valaki, akinek ez a *%(#^%$(# compiz megy rendesen? Rátudtam, hogy KDE alatt semmi. Oké, berántottam a fél gnome-ot. Elindul. Prüncögnek a megnyíló ablakok, félig átlátszik. NAGYON nehezen elértem, hogy most már van címsora is az ablakoknak. Csak éppen nem működik. Az ablakok címsora csak egy bitmap, nincs rajta gomb, nincs menüje, nem lehet még mozgatni sem az ablakokat!
Hibát nem ír ki, elvileg szépen elindul. Gnome (valami herélt verzió, a legalapabb csomagok), gnome-window-decorator és compiz fut.
Ja, a gconf az hogyan működik? Sok helyen írják, hogy az überkirály gnome configuratorból lehet állítgatni, mi kapcsolódjon be a compiznél. Egy: mi a parancs, amivel elindul ez az izé? Kettő: a gnome-control-centert, vagy mit, ha elindítom, akkor néhány fatal erroros kilépés után előfordul, hogy elindul. Ilyenkor kapok egy nagyon szép fehér ablakot, amiben semmit sem tudok állítgatni. ?!?
Sipi
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Metal topik
- LEGO klub
- Magisk
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen3 i7-10750H 32GB 1000GB GTX1650-Ti 4K UHD 1 év gar
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 12700 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest