Keresés

Aktív témák

• csizzah

aktív tag

válasz Lotusomega #279 üzenetére

Szerintem mindent jól csináltál, a trafóhoz én nem nyúltam egyáltalán, anélkül is szuper lett a hangja, szerintem minden a fekete doboz kitömésén múlik, nekem ott szelelt a legjobban.
    Amúgy a basszus azért jóval szebb lett, de azért még mindíg nincs közel a Hi-Fi hangzáshoz, lehet h te túl sokat vártál?
    Ha van jobb hangkártyád mindenképpen cseréld ki.

• bigbum

csendes tag

válasz Lotusomega #279 üzenetére

Ezen a cuccon igazából 3 dologra kell csak figyelni a belső szivacsozás, vattázás sokmindent minőség szempontjából nem ér, legalábbis és nem hallottam a különbséget.

1. Betáp kábel, főkapcsoló: Hiába tűnik úgy, hogy raktak rá ragasztót eleget, nem úgy van az. Nekem is elégnek tűnt elsőre, aztán amikor hátul még mindig rezonált valami, levakartam róluk azt a ragasztópisztolyos genyát, és körbe műgyantáztam rendesen.

Mellesleg a műgyanta lényege, hogy keményedéskor nem változik a térfogata, szemben a ragasztókkal, amikből az oldóanyagnak el kell párologni. Szerintem kapsz ilyet akármelyik TESCO -ban, én is ott vettem.

2. Fekete doboz: A vatta rendben volna belül rezgéselnyelés céljából, de púpos ne legyen, mert többet árt mint használ: rés lesz a műanyag és a fém között. Fontosabb itt is a tömítés. Én körbenyomtam a széleit, nehogy má itt levegőzzön. Azon a részen, ahol a kábelek bemennek, jól kitömtem körbe vattával, aztán csurgattam rá jó sok gyantát.

3. Trafó: Az a geci 6 csavar nálam 2 hónap alatt kilazult, aztán nem tudtam mi rezonál már megint. Beragasztóztam az alját, és úgy szorítottam vissza.

A zörgések meg is szűntek, de túl sokat nem kell várni tőle. Igaz az árát mindenképpen megéri.

2 napja eladtam, vettem egy Logitech Z-5500 -at. Az már úgy szól, ahogy kell.

[Szerkesztve]

Aktív témák