- Vezetékes FEJhallgatók
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Aktív témák
-
csizzah
aktív tag
válasz
Lotusomega #279 üzenetére
Szerintem mindent jól csináltál, a trafóhoz én nem nyúltam egyáltalán, anélkül is szuper lett a hangja, szerintem minden a fekete doboz kitömésén múlik, nekem ott szelelt a legjobban.
Amúgy a basszus azért jóval szebb lett, de azért még mindíg nincs közel a Hi-Fi hangzáshoz, lehet h te túl sokat vártál?
Ha van jobb hangkártyád mindenképpen cseréld ki. -
bigbum
csendes tag
válasz
Lotusomega #279 üzenetére
Ezen a cuccon igazából 3 dologra kell csak figyelni a belső szivacsozás, vattázás sokmindent minőség szempontjából nem ér, legalábbis és nem hallottam a különbséget.
1. Betáp kábel, főkapcsoló: Hiába tűnik úgy, hogy raktak rá ragasztót eleget, nem úgy van az. Nekem is elégnek tűnt elsőre, aztán amikor hátul még mindig rezonált valami, levakartam róluk azt a ragasztópisztolyos genyát, és körbe műgyantáztam rendesen.
Mellesleg a műgyanta lényege, hogy keményedéskor nem változik a térfogata, szemben a ragasztókkal, amikből az oldóanyagnak el kell párologni. Szerintem kapsz ilyet akármelyik TESCO -ban, én is ott vettem.
2. Fekete doboz: A vatta rendben volna belül rezgéselnyelés céljából, de púpos ne legyen, mert többet árt mint használ: rés lesz a műanyag és a fém között. Fontosabb itt is a tömítés. Én körbenyomtam a széleit, nehogy má itt levegőzzön. Azon a részen, ahol a kábelek bemennek, jól kitömtem körbe vattával, aztán csurgattam rá jó sok gyantát.
3. Trafó: Az a geci 6 csavar nálam 2 hónap alatt kilazult, aztán nem tudtam mi rezonál már megint. Beragasztóztam az alját, és úgy szorítottam vissza.
A zörgések meg is szűntek, de túl sokat nem kell várni tőle. Igaz az árát mindenképpen megéri.
2 napja eladtam, vettem egy Logitech Z-5500 -at. Az már úgy szól, ahogy kell.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Konzol Screenshot
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Vicces képek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- További aktív témák...
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest