Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kranazoli
senior tag
Aha! Értem!
Teljesen logikus.Tulajdonképpen leszarom, hogy nem brummog és azt is, hogy nem érzem a gyomromban!
Amikor váltottam, akkor ahogyan írtam a régi 2.1-esem akartam csak lecserélni újabb hangrendszerre. Aztán amikor meghallottam a Z4-t akkor kezdett érdekes lenni a dolog, mert többet vártam...
Úgy nézem, hogy akkor a 2.1-es hangrendszereknél túlzottan áthelyezték a hangsúlyt a mélynyomóra. Olyannyira, hogy a front-ok akkor talán egy-két kivétel kukába valók...
Mondjuk számomra pöttyet érthetetlen, hogy miért nem tudnak több utas normális szateliteket tenni mellé. A Z4-es front-jai, ha nem szól a mélynyomó egyenlők a nullával. Nem csak játék, zene, de filmeknél is. Mindenhol....
Csak magas, azt jóccakát.
-
kranazoli
senior tag
1.) Nem igazán tudom eldönteni, hogy a megvásárolható (piaci forgalomban lévő
Genius 1250A, 2000A, 3000A termékek közül melyik lenne a jobb választás.
/elolvastam a teszteket, olvasgattam a HSZ-eket, stb.../
Mondjuk ezek alapján a 2000A tűnik "optimálisnak".
Én elhiszem, hogy a 1250X volt a siker, de sajnos nincs kereskedelmi forgalomban...
2.) Sokat írtátok ezt a basszus témát, hogy azért egy 2.0-s hangrendszernek nincs olyan basszusa, mint egy 2.1-es hangrendszernek. Ez logikusan is hangzik
Furcsa is lenne, ha egy mélynyomós 2.1-esnek legalább a basszusa ne lenne jó ;)
Ill. írtátok és látom többeknek volt ilyen dilemmája, hogy mi lenne ha a mélynyomóra kötné a hangfalakat. Ezt még mindig nem értem, hogy miért nem jó?!
Most akkor megfelelő a basszusuk, ha a mellett döntöttetek, hogy csak a Genius hangfalak maradtak, vagy van vmi egyéb oka: pl. erősítő a mélynyomóban, erősítő a genius hangfalakban, stb...
-
kranazoli
senior tag
válasz
RoyalFlush #1230 üzenetére
Ezt már olvastam, de azért köszönöm!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest