Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
Addig jutottam hogy a bencheket futtattam vagy egy órát. Sehol semmi hiba, sokkal jobban megizzították mint a Vegas. 85°-ig ment fel, de bírta. Gyanús, hogy mindig adott ponton akadt el a videó renderelés a Vegasban, ami szerintem a progi számlájára írható, azóta belenyúltam a szerkesztésbe és hiba nélkül végigtolta kétszer is.
-
MrChris
nagyúr
Ok, erre a driveres cserére talán még lesz ma időm.
kicsipapucs: Ettől teljesen függetlenül javasolták szakik, hogy ilyen koros kártyánál már javallott, mert romlik a hűtés hatásfoka, leromlik annak a lapocskának a hővezető képessége. De nem vagyok a pénztárcám ellensége. Majd később...
-
MrChris
nagyúr
Két hónappal ezelőtt tettem be, akkor telepítettem. Pár napja húztam újra a gépet és kb az óta kezdte ezt. GPU-z szerint 12-35% között hajtom, 50-nél többel nem ment. Most érdekes mód lement a render, eddig 8%-nál megállt. Azért köszi, legközelebb ha csinálja kipróbálom.
GPU borda újra illesztése javíthat? Még gyári, Palit 3GB-os verzió, nem mai darab, legalább 5-6 éves. -
MrChris
nagyúr
Eddig kitűnően ment a kártya, de most többször is eldobta magát a Sony Vegas renderelés közben és jobb alul a w7 azt írta ki hogy hiba a driverben, de helyreállította. Kissé bosszantó mert így elég megbízhatatlan egy 3 órás render idejű munkát újrakezdeni. A legfrissebb driver van fent. Újra indítottam, de már nem először jön elő, a gpu 62 fok fölé nem megy. Ötlet, hogy mit csináljak ez ellen?
-
MrChris
nagyúr
Beszereztem egy 3gb-os 580-ast, videó vágáshoz, Sony Vegas-hoz használnám, mindenképp 600Wattos táp kell hozzá?
Van egy fogyasztás mérőm, azzal ki tudom tesztelni, hogy elég e a mostani?
Már nem elékszem milyen is a mostani, 7végén tudok ezzel foglalkozni, addig kis infót gyűjtenék.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF GeForce RTX 4080 SUPER 16G GAMING garis 2027.03.28-ig
- PNY - Founders - Referencia hűtéssel - GTX 780 TI - Korának leggyorsabbja - Gyűjtőknek is
- SAPPHIRE Radeon RX 7900 XTX 24GB GDDR6 NITRO+ Vapor-X PCIE
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új/ garancia a nevedre/ beszámítás/ ingyen posta/
- MSI RTX 5080 16GB GDDR7 VENTUS 3X OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest