- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Bukta a GeForce RTX 5090D-t Kína?
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hővezető paszták
- Apple asztali gépek
- Home server / házi szerver építése
- Canon EOS DSLR topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Highend55
tag
válasz
Dantenero72 #7840 üzenetére
I5 egy olcsóbb és közel olyan jó megoldás...
Dantenero72: Nem értelek láttál már olyan kártyát aminek az ára nem zuhant be? Én 100k ért vettem ujonnan tavasszal még se sirok.. Veled ellentétben örülök,mert nemsokára megveszem a 2. 470-et sli be jóáron..
-
Highend55
tag
válasz
Dantenero72 #7713 üzenetére
Érdekes nálam jol ment Core2 es gépen (i975 ös régi alaplappal) 2napja meg X58 ban is.
-
Highend55
tag
válasz
pszichiater #6932 üzenetére
Grat ! Nekem csak egyel kissebb van de ue. az edition Nem hiszem,hogy csalódni fogsz bennük !
-
Highend55
tag
Gondolkoztam azon,hogy ezt eladom de nagyon jól teljesit még a core2 es rendszerem alatt is remélem 475 kicsit lenyomja a 470 árát
Az biztos,hogy 475nek jobb lesz a tuningpotenciálja + kevesebbet fog fogyasztani lehet pont annyival,hogy még az 550W-os tápom is elbirná. Itt UK-be nehezebben tudom eladni otthon csak felteszem ph-ra,jó dolgokat könnyen viszik.Itt az eVGA nem akkora szám mint otthon mivel itt nagyobb a piaca (többen megveszik)
Ha elakarnám adni akkor szept. elején kéne mikor otthon leszek 10 napot de szerintem megtartom
Elég határozatlan vagyok
-
Highend55
tag
Hát tényleg nem sokat használom,de amikor elkezdem olvasgatni a topic okat kedvet kapok az upgrade-hez I7 + viz az tuti lesz 2. 470gtx meg ha bezuhan az ára
Szerintem kevesen vagyunk akik 25év felett napi szinten 4-8 órákat ül a gép elött és játszik,de ha megnézed akkor elég sok I7 + GTX akár SLI felhasználó van itt a phn
norb55 : "1250Wattos tápegység ?
Minek akkora ?"
3és fél éve ugyan ezt mondták mikor vettem az Antec tápom,hogy minek 550W ? hát ezér
-
Highend55
tag
Pénzem lenne mindenre csak már sajnálom rá elmult 10évben nem keveset ráköltöttem most már próbálok ésszel upgradelni meg vannak azért komolyabb célok is már az életemben, ha "nem figyelek" oda rögtön 1-2 ezer fontot rátudnék költeni a mostanira.. Az biztos, hogy minnél többet nézem a forumot annál nagyobb késztetést érzek az upgradre
-
Highend55
tag
Köszönöm a figyelmeztetésed ,elmondom hogyan gondoltam az upgrade -et:
1.CPU+Alaplap+ram I7-re áttérés
2.Szept elején megyek haza 10napra kihozom a vizhütésem magammal ehhez gondoltam veszek egy I7-es blokkot meg egy EK blokkot az eVGA 470 -re
Igy remélhetöleg gondtalan lesz a CPU VGA tuning.
Ebben az esetben remélem nem fütené be,hogy közel van a 2 vga egymáshoz
kicsit várok ezután,hátha leesik 470-ek ára és év végén veszem meg legkésöbb a második gtx et, +rá még egy vizes blokkot.
Lauda: Az az 1250W -os táp ra gondolsz ? azt 3évig biztos nem kéne lecserélni
-
Highend55
tag
Köszi a válaszokat akkor sorba enis :
1. Táp- ot ha veszek akkor akkor nem szeretném egy darabig lecserélni szóval 900-1000W legalább kéne.
2.EVGA 150 font lenne (kirpobalva volt csak) ennyiért nem kapok Asust(amugy eVGA ba bizok nagyon)
Nem szeretnék 3way-t az elég sokba lenne gépet alig használom sok munka miatt kevés idö jut rá
Sokan mondjátok ezt az Asus lapot ez ennyire jo ?
-
Highend55
tag
Üdv ujra,
Szeretnék hamarosan 470 em mellé tenni mégegyet ,ugyhogy eljött az ideje áttérni I7 -es rendszerre. Cpu az biztos,hogy I7 920 D0 - lesz 4000 mhz körüli OC vel szerintetek melyik lenne a jobb alaplap :
1.DFI LANPARTY DK X58-T3eH6
2.EVGA X58 3X SLI
Tápom vajon elfogja birni ? [link]
u.i.: Uj driverrel nagyon elégedett vagyok remélem ez következőkkel is igy lesz NVIDIA -
Highend55
tag
Ujra raktam a Win7-et végre elindult a Metro 2033 ezzel az új driverrel nagyon jól megy fullhd high detials, DX11 ezért már ugyérzem megérte nekem a 470gtx
u.i: aki kérte a wallpapers emet sajnos nem tudom elküldeni mert nem mentettem le (google: hd wallpapers valahogy igy talaltam ra)
pszichiater: Grat a monstereidhez !!
-
Highend55
tag
Hiába pipáltam ki most se tudom a core clock ot állitani.
[link] -
Highend55
tag
Köszi,
idle 40fok terhelve kb 75re ment fel AVP3,Avatar Bad Company2 neztem eddig minden jól ment fullhd be szürőkkel.Játékba annyira nem erzem meg de viszont 3dmark06, Vantage be igen a proci "gyengeségét" ugyhogy hamarosan itt az ideje I7-re váltanom
Tuningot nem engedi Afterburnerrel core clock ot nemtudom állitani ötlet vkinek ?(másik 2őt engedi csak ezt nem)
-
Highend55
tag
válasz
pszichiater #3714 üzenetére
Lassan gázul érzem magam,hogy csak 1x 470 gtx et rendeltem omg
Lauda 2x, pszichiater 3x 480 grat
Amugy lenne egy kérdésem : Többen is elsö körben 470et rendeltetek de jopáran cseréltetek 1hónapon belül 480-ra,gyenge lenne a kistestvér vagy csak hajtott a kiváncsiság?Tökmindegy: Grat,mien gyarto,erezhetöen gyorsabb mint a 285 ?
-
Highend55
tag
válasz
SSJPeter #3607 üzenetére
Énis azert dontottem az EVGA mellett mert regota szeretnek mar egy ien ritka VGA-t vagy (XFX,BFG-t) tudnam meg ide sorolni gari meg nem gáz ahogy fentebb irtak vissza kell postazni EVGA nak de legalabb nem szarakodnak mit legtobb ceg itthon (persze van kivetel is !) igaz en nem Mo-n elek,es a fizetesem se forint ba kapom, 290 font volt a kártya ennyiért jo vétel volt szerintem.
-
Highend55
tag
Egy kerdesem lenne :
Full Hd be mennyire szamithatok szurokkel e5200 @ 4,0ghz es cpu val processzor limit be (szurokkel) tudom nem mai darab ,hamarosan lecserelem. ( GTX 470-el) -
Highend55
tag
Na hamarosan nekem is megérkezik a vga-m most rendeltem meg egy EVGA GTX 470 Superclocked
-
Highend55
tag
Lehet félre értettem és rosszul emlékszek eddig Radeont akartam de már letettem róla,nemtudom,hogy +30k val megér-e többet a 470 (fontba átszamítva UK be vagyok)
Sok időm amúgy se jut a gépre csak mar szeretném lecserélni R2900XT-met elötte R4870volt csak ráraktam egy vizesblokkot es egy het utan meghalt a gpu.Köszi a válaszokat szerintem kipróbálom elöször a gtx285 öt késöbb meg lecserélem egy 2gen-es 470/480-ra
-
Highend55
tag
Bocs,hogy ide írok de azért teszem mert itt a legtöbb embernek mar volt ilyen karija
285GTX et tudnek jo aron venni (BFG OC2) 220Font
Megeri ? Fullhd monitorom van (21,5" Viewsonic)
Szerintem amennyivel dragabb annyival nem gyorsabb de ti jobban tudjatok DX11 annyira nem hoz lázba mivel legujabb jatekok ahogy olvastam a kommentjeiteket aztis megfektetik (470,480) kivéve SLI-ben
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Google Pixel topik
- Bukta a GeForce RTX 5090D-t Kína?
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Wuthering Waves
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest