Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házi hangfal építés
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
oettinger01
őstag
anno mikor az asus 6800ge-met vettem akkor ajándékba járt hozzá gyárilag egy asus webcam. ez mindegyikhez járt szerintem. a kártya már régen nincs meg és a driver cdk sem és valószinű azon volt a cam drivere is, mert asus oldalán sehol nem látom és nem tudom telepiteni a camot.
segitsen valaki please! -
oettinger01
őstag
megoldódott a probléma, nem voltak leszedve a tappancsokról a levonók csak az egyik oldalról és állitólag ezért nem hűtött rendesen. csak azt nem értem ez miért ennyi idő után derült ki, mert kb. vagy 2 hónapja van rajta a silencer.
na mindegy, nem döglött meg az a lényeg -
oettinger01
őstag
hát csak az lesz, hogy újra lesz pasztázva a cucc, mert már mást nem tudok kihámozni a dologból csak azt, hogy az lehet a baja.
egyébként én úgy emlékszem, hogy mikor cseréltük a hűtőt, ahol én csak megfigyelő voltam, mivel haverom ebben profi és neki adtam oda inkább, szóval mikor cseréltük a hűtést akkor a memóriáknál nem lett pasztázva a hűtő, hanem azokon gyárilag valami hőelvezető van ragasztva ami érintkezik a hűtővel. nincs közvetlen pasztázva semmihez. én úgy emlékszem de most 7végén lecsekkoljuk hogy is van ez. -
oettinger01
őstag
Nv Silencer van rajta
azért cseréltem le aq gyárit, mert picit hangos volt, sosem húztam a kártyát, túlmelegedés esélytelen. a korábbi hűtőnél is csinálta ezt akkor is kifújogattam a hűtés alatti részt és működött. az a furcsa, hogy tisztaság van a házamban, szinte egy porszem sincs sehol, minden 7en kitakarítom, és a kártyán sem látszik semmi, de mégis ha megfújkálom akkor egy darabig működik rendesen, majd megint kezdődik minden elölről....
na erre varrjatok gombot -
oettinger01
őstag
6800 gt-m van és időnként szemetel játék alatt a kártya. ilyenkor ha jó erősen befújok a hűtés és a lap közé akkor megint jó egy darabig de aztán újra felmerül ez a probléma. másnál is ilyen ez vagy csak nálam
[Szerkesztve] -
oettinger01
őstag
válasz
(Kolombusz) #2074 üzenetére
szerintem ha azonos a bios akkor gondtalanül kellene működnie együtt a kariknak, de ez csak az én véleményem
-
oettinger01
őstag
válasz
greatchaos #2067 üzenetére
hát nem tudom...... én már elég sokat próbáltam és észrevehetetlen volt. mondjuk te moddoltad a kártyát én csak túlhajtást próbáltam eddig és abban biztosan nincs érdemi változás..... az meg ha moddolod nem mindíg jön be, mert nem tudni tutira milyen is az alany..
-
oettinger01
őstag
biztos csak én vagyok ezzel így de én soha nem láttam érdemi változást ha húztam valamit is a rendszeren..... éppem ezért tök feleslegesnek tartom a dolgot. ha valami kevés már venni kell nagyobbat, szerintem ilyen egyszerű a dolog
-
oettinger01
őstag
válasz
greatchaos #2044 üzenetére
nem sok értelme van neki, mondjuk én 6800 GT-n próbáltam de lényegében nem hozott változást.
-
oettinger01
őstag
Asus 6800GT-m van és most raktam fel az új enhanced drivert és a Smart Doctorban lett egy plusz opció- HiperDrive- néven.
ki tudja mire jó ez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest