Hirdetés
Aktív témák
-
Spensers
aktív tag
Szerintem is a TI nekem is ijjen van :)
Leadtek ... -
launcser
senior tag
mi azuszra tettünk egy másik kulert meg ramokra bordát mert ugy jo
de igy télleg alig melegszik
gyári is elég :) -
Matr x
aktív tag
Lehet hogy jobb a Ti, de jobban is melegszik. A gyári hűtést érdemes megtápolni. Pölö az egyik haver lekapta, vett rá egy vörösrézbordát, ráoltott egy kis tápventit, majd ráragasztotta. A ragasztó ráfolyt a csatolósínre, majd fél nap kapargatás után működött. Nálam a levétel után egy kicsit megrokkant a kártya. Semmi, biztos a mag sérült. Na nem baj, garanciában kicserélték. Na most ennyi.
-
guest
veterán
Ti király!!!!!!!!!
Nekem 1333mhz Athlonnal 8400 nyom 3dmar2000-ben!
32mddr-el!! -
guest
veterán
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Asus 7700Ti Deluxom van. igen korrekt a picike.
-
szesz
tag
hi!
Szerintem is a TI nyero, nekem is az van.
Azert az a 9000 pont koruli ertekek default beallitasban 3DMark2000 alatt mutatnak valamit -
zozi
tag
A Titanium magja 250Mhz-en fut a sima GTS-sé 200Mhz-en. A memória a Ti-n 200Mhz/400/, a sima GTS-n 166/333/, a Pro szintén 200Mhz/400/.A kettő közül így a Ti a nyerő.
-
ATY
csendes tag
Szervusztok!
Segítsetek, melyiket vegyem? Közel egy árban vannak, de vajon melyik jobb vétel (azonos gyártó esetén)?
Üdv.
Aktív témák
Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Autós topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Elektromos autók - motorok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BMW topik
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% ÁFÁS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest