- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
Arachnotron
csendes tag
Nem tudom, mert nekem már rég nincs mx-em, és a PO-ot sem ismerem, de a haveromnak 2400+ Atlonnal geforce 2 mx-el egész jól elfutnak a mai gammák (pl. UT2004, NFS-U...), legfeljebb nem full részletességen.
-
Arachnotron
csendes tag
Nem olyan lassú ez a kártya, hisz egy Geforce2 Mx-el van a teljesítménye egy szinten (Tudom, erre most azt mondjátok, hogy az is lassú:)) ). De pl. egy erősebb procival megtámogatva, még a mai gammák is elfutnak vele úgy-ahogy. Amúgy érdemes a 43.45 drivert használni hozzá, mert az ujjabbak azok bugosak a régebbi kártyákhoz. (Bár én régen a 29.42-es drivert használtam a régi geforce-omhoz, azzal is jól ment minden).
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest