Hirdetés
- Egy androidlánnyal tenné kelendőbbé a GeForce-okat az NVIDIA
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
Új hozzászólás Aktív témák
-
K3NZO
senior tag
válasz
adalbert1
üzenetére
Nehogy azt hidd máshol jobb. Mindenhol ez megy, az egész oktatás egy nagy kalap "szamóca". Az meg, hogy papíron kell programozni meg lekérdezést írni. . . Mit lehet erre mondani? Semmit. Kupcsiknét meg mindenki ismeri. Olyan amilyen. Ez van, ezt kell szeretni.
De ezektől függetlenül fosok a holnapi módszertantól mint galamb a jégesőben.Régi tételsorból tanultam persze mert nem tudtam megszerezni ezt az "újabb" verziót. (Így jártam.) A bukással sem lenne semmi bajom mert ez is olyan nekem mint a mesterséges intelligencia, egyszer majd csak sikerül, csak az az + egy félévet sajnálnám amit csak módszertan miatt kéne felvennem
.
Új hozzászólás Aktív témák
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i7-12850HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:89%
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.