Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ghoston

csendes tag

Sziasztok!

PCn nyúzok Microsoft Xbox Series X/S Wireless kontrollereket kb 3 éve.
    Az első szériából vettem egy fehéret és egy kéket is, mindkettőnél előjött a típushiba:
    jobb trigger le-leragad pár perc játék után (utánaolvastam, elvileg felmelegszik és elcsúszik valami a gombnál). Az egyiket gariztattam, a cserébe kapott is ugyanolyan volt, szóval elengedtem a dolgot, elég elkeserítő. Ahogy olvastam nem vagyok egyedül. Oké hogy FIFÁval pusztítom, de azért ez mégis csak túlzás, a sima xbox 360 gamepadokat több mint 5 éven át probléma mentesen tudtam használni, próbáltam vissza állni rájuk (mert azok még ma is gond nélkül működnek) de elszokott a fogásától a kezem...

Később bő félévre rá jött egy Forza 5ös különleges verzió a series X/S-es kontrollerből, gondoltam hátha elég volt az a 9 hónap arra hogy kijavítsák az eredeti típushibáját, szóval beruháztam egyre. Igazam volt (vagy csak szerencsém?), a triggerrel itt semmi gond, cserébe a bal analóg akad/kattog mostanra már, szóval az sem az igazi.

Wall of text végén kérdés:
    Lényegében van 3 kontrollerem és egyik se működik jól.
    Ha most újat akarok venni érdemes a dupla annyi Microsoft Xbox Series X/S Wireless Elite 2-re beruházni?
    Vagy csak vegyek egy alap verziót, ennyi idő elteltével már javítottak a folyamatokon a gyártáson és minőségellenőrzésen (pláne a sok sok garanciáztatás miatt)?
    Vagy keressek valami mostanában kiadott speciális kiadást (mint a forzás volt), az már tuti jó technológiával készült?

Új hozzászólás Aktív témák