-
PROHARDVER!
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bannani
tag
válasz
Newboy911 #14755 üzenetére
Sziasztok! Szeretnék hobbiszinten elkezdeni futni, előbb csak hosszú sétákra gondoltam, ehhez keresnék futócipőt, másik témában ajánlották, hogy kérdezzek itt rá. Célom a továbbiakban az lenne, hogy 2-3km-eket minél gyorsabban tudjak majd lefutni, de ki tudja, ha elkap majd a gépszíj lehet a hosszabb távok is csábítóak lesznek. Leginkább betonon lenne lehetőségem futni. Talán még annyit érdemes megemlítenem, hogy futómúlttal szinte egyáltalán nem rendelkezek, 180cm magas vagyok, 80-85kg között ingadozik a tömegem mostanában. Remélem minden fontos tényezőre kitértem, árban a 25, nagyon max 30 ezer forint lenne, amit nem sajnálnék erre.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Apple Watch 9 45mm LTE
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged