- Milyen notebookot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- HP notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Hatalmas kijelzőt és saját fejlesztésű processzort kapott a Xiaomi Pad 7 Ultra
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Szerintem ne menjünk abba bele, hogy mire is jó (?) a külső kijelző, mert nem fogjuk tudni meggyőzni egymást. Alapvetően én se lennék ellene egy jó összecsukható telefonnak, de én olyat még nem láttam.
Sérülékenység: én is tudok vigyázni a cuccaimra. Egy lassan 6 éves P10-est "koptatok" úgy, hogy a kijelzőn egy karc sincs (pedig fóliát csak fényképen látott).
Vajon egy ilyen "csiki-csuki" mobil kibírna nálam - akár csak - 3 évet?#18 janeszgol
Vacak? Még Bog is elismerte, hogy sok benne a potenciál. Egyszerűen nem az egységsugarú user-nek való, aki "point & shoot" módban akarja a tuti minőséget.
Minőség: ugye ez is elég szubjektív. Ma a divat a túlszaturált, túlélesített képek, ami szinte leugrik a képernyőről. 10-ből 8-9 ember (de lehet még rosszabb az arány) az ilyet látja szépnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest