Hirdetés
- OLED monitor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Apple asztali gépek
- Videós, mozgóképes topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
hasman
tag
válasz
Tomix24 #3254 üzenetére
Belemélyednék, de kell még nyersanyag, ez a 10 Giga kicsit kevés... többet kell forogjon a kamera, sokkal többet. Most 22.-én megyek Montenegróba, és arra készülök, hogy folyamatosan forog a tekercs. Abból szeretnék zenei aláfestéses f@szántos@n megszerkesztett kirándulós videót készíteni.
Ha már valamibe belekezdek akkor azt úgy akarom csinálni, hogy büszke lehessek magamra, és ne így: ,, na akkor ez is pipálva, mi a következő "
Mikor megrendeltem a kamerát nem gondoltam, hogy milyen ki.... nehéz lesz ez a hobbi
Idő és energiafaló dolog. De még mindig azt mondom, hogy egy szép emléket visszanézni úgy, hogy az akkor érzett érzelmeknek megfelelően, vagy a témának megfelelő zene szóljon alatta a távoli-közeli snittek vágására megfelelő átmeneteket szerkesztve, akár többször is visszanézhető izét kapjak, felülmúlhatatlan és ismételhetetlen. Ez a lényege.
Nem akarok dokumentumfilmet forgatni, de egy érthető kisfilm, amit ha nem kell bemutatása alatt végigbeszélni, szerintem megfizethetetlen, és kárpótolhatatlan.