- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
Új hozzászólás Aktív témák
-
chriscoco
csendes tag
Sziasztok ! laptopvásárlás elött állok !
Nagyon kéne help!
http://www.laptop.hu/index.php?main=main&page=bolt&subpage=kirakat&itemid=8821&op=details&mode=laptop_uj
ezt néztem ki magamnak ez ideális lenne nekem bár ha tudtok infot az x1100 as ati kártyárol mit tud mit nem az sokat segitene.Evvel a configgal csak ez a problémám lenne.
Illetve az hogy ''ezek a notebookok nagyon megbizhatatlan ne vegyek'' mondták emberkék nekem de viszont árfekvésbe a legjobb ami nekem naon sokat számit legalább annyit a mint a megbizhatoság.
+ problémám amd turion vs core 2 duo mekkor a különbség mit érdemes venni.
http://www.laptop.hu/index.php?main=main&page=bolt&subpage=kirakat&itemid=8729&op=details&mode=laptop_uj
ez lenne a másik itt kevesebb memoria viszont jobb videokártya ami szintén vonzo.de az ára nekem 250ért hoznák ami koppra költeném összes pénzem.
szoval véleményeket kérek ha seegitenétek megköszönném.
Holnap rendelném és nemtom a fujicu mennyire megbizhatatlan, vagy ez csak széria hiba volt vagy most is fent áll, h amegrendelem és beokádik nemnagyon volna fél évig a gépem szervizbe hagyni . elöre is köszi
coco
Új hozzászólás Aktív témák
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Elektromos cigaretta 🔞
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Steam topic
- LEGO klub
- Gumi és felni topik
- Hogwarts Legacy teszt
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Új MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-12650H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Macbook Pro 13 Touch Bar 2019, i5 1.4 GHz, 8 GB
- Zsír Acer Nitro V16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/1TB RTX 4060 8GB FHD+ 165Hz
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB - (MC9G4MG/A) Éjfekete - 3 év garancia
- Lenovo ThinkPad X280 Kicsi, könnyű, erős!
- Eladó egy használt, 73%-os, eredeti Dell Latitude 5285/5290 2in1 laptop akkumulátor
- Dell 240W AC/DC töltő adapter 19,5 V 12,31 A. Model No: LA240PM180
- Eredeti HP laptoptöltő, 65W (modell: PPP009A)
- Lenovo IdeaPad 320, 520, S145 MAGYAR szürke laptop billentyűzet (SN20M63102)
- HP gyári laptop notebook töltők 45W, 65W, 90W, 120W 7.4 Centerpin új és használt AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest