- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gaming notebook topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
gt007
tag
Szia!
Ezeket a gépeket elég gyenge celeron M procikkal adták ki, legalábbis a legtöbbet.
Dual procit nem kezel tudtommal.
Foglalata Socket479 / mPGA479m
Max 533Mhz FSB-s prockat kezel.CPU-k amikre esetleg érdemes lehet bővíteni, de sokat nem áldoznék a gépre
Pentium M 755 (Socket 479) 2 GHz 2 MB 21W NX, ESS
Pentium M 760 (Socket 479) 2 GHz 2 MB 27W NX, ESS
Pentium M 765 (Socket 479) 2.1 GHz 2 MB 21W NX, ESS
Pentium M 770 (Socket 479) 2.13 GHz 2 MB 27W NX, ESS -
Win98
újonc
Helló mindenkinek ellene itt egy kis dilema.A helyzet az hogy van egy amilo l1310g-m jelenleg gyári proci van benne de ez nagyon gyenge.Milyen procikat vehetek hozzá amit a bios is tud kezelni?
-
gt007
tag
-
Mikika
aktív tag
Sziasztok
Adott egy Fujitsu Siemens Amilo Pi 1536 típusú noti
Jelszóval védett volt a bios kivették az elemet belőle azóta állandóan jelszót kér és bootolni sem hajlandó.
van valami trükk hogy a jelszót megváltoztassam?
Egyáltalán van default jelszó hozzá?
Köszi Miki -
gt007
tag
válasz
wariror #13014 üzenetére
Szia!
Ha neked megfelel a notid gyorsasága, stb. akkor érdemes kicserélni.
5000 Ft-ba kerül, egy hozzávaló lcd kijelző, és egy kis kézügyességgel ki is tudod cserélni, nem nagy dolog.
Itt van hozzá a hardveraprón, az eladó max megbízható, és segítőkész, szerintem a cserében is segít, ha megkéred. -
wariror
tag
Üdv urak!
Érdeklődnek mi a véleményetek egy Amilo m1450g laptop
kijelző cseréje kb. mennyibe kerülne, lehetséges e és
megérné e a dolog. Esetleg ha tudnátok valami megbizható
szerelőt pesten. Thx -
seniman
veterán
Ha valakit esetleg érint,Xa2528-ast bontok.
-
veze
őstag
-
veze
őstag
fujitsu siemens amilo a 1655G hez léteznek Win7 driverek?
keresgélek de eddig nem talltam rá...( -
DrojDtroll
veterán
Sziasztok!
Amilo Pa 2510-be milyen árban vannak alaplapok?
-
Sziasztok!
Adott egy Fujitsu Siemens Amilo Xa2529 laptop.
Egy ideje elkezdte bootoláskor kiírni, hogy Error loading operating system, vagy valami hasonlót. Még a BIOS írja ki szerintem.
Lényeg, hogy friss windows install esetén is csinálja, és egyre gyakrabban. Ha egyszer beindul, akkor hetekig megy, ha kikapcsolás helyett alvóba rakjuk a gépet.
Egyszer volt kék halál, de lehet, hogy az a win install utáni átmeneti driveres időszaktól volt, sajnos pont nem láttam, csak mesélték.
A winyók 100/100-as állapotban vannak.A végén már 10szeri próbálkozásra sem indult el, így teljesen szétszedtük a laptopot, de semmilyen látható nyoma nincs a hibának, semmi égés, nincs kosz, nincs kipukkadt IC.
Kérdésem, hogy ismerős-e a probléma, és mit lehet tenni a gép megmentése érdekében?
Egyelőre winyó vezérlőre gyanakszom, de ki tudja...
Köszi szépen előre is!
-
creation
senior tag
válasz
Atlantisz48 #12999 üzenetére
Sajnos azt én is próbáltam, de a gépen Win 7 64bit van és az nem szereti a Launch Managert
Plusz, hogy felismerje a kártyát működőnek a gép kell egy BIOS update is DOS módban...
-
creation
senior tag
válasz
Atlantisz48 #12999 üzenetére
NOS...
Akinek legközelebb meggyűlik egy ilyen ótvar Fujitsu Siemens Amilo Pro V3505 Wifi-vel, annak elmesélem az én megoldásomat...
Alap probléma:
Wifi hardware off, Wifi permanently off, Wifi hard off, Wifi nem kapcsol be, Wifi flash.sys, Hotkey.sys, Launch Manager, wflash errorSzóval... a Megoldás... Troubleshooting:
- BIOS update DOS módban B0G-re / BIOS update to B0G with DOS
- Alaplapi óraelem kiszedés, majd visszarakás BIOS Reset / BIOS Reset by battery remove
- Örülés -
creation
senior tag
válasz
Atlantisz48 #12997 üzenetére
Jólvan, akkor nem csak én szívok ezzel az átok szutyok FuSival...
Üdv a klubban...
-
Atlantisz48
őstag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni a következő ügyben:
Adott egy fujitsu siemens AMILO Li 2727 Laptop. az elmúlt héten kapott egy http://avirus.hu/interpol-virus/ vírust. Nagy nehezen sikerült eltávolítani. De utána a Wifi bekapcsolása sehogy sem sikerül. Eddig úgy kapcsoltuk be, hogy Fn+F1 billentyűvel kombinációval és akkor bejött egy kis ablak. De most hiába minden mert nem történik semmi, hogyha az Fn+F3 megnyomom akkor lenémítja a hangot, tehát az működik, ámde az Fn+F8;F9 el a a fényerőt nem tudom csökkenteni/növelni.
Ebben szeretnék segítséget kérni, mert kifogytam az ötletekből, és fontos lenne, hogy a Wifit használjuk.Előre is köszönöm a segítséget.
Üdv
Zoli -
creation
senior tag
Azt már lecsatlakoztattam...
Kétlaki élet élés van. Nálam kell az antenna, mert a szomszédból van a netem, utca másik oldala+főfalak+közfalak+bútorok... Barátnőmnél nem kell, mert a router ott van a szobában, ott kell a belső antenna...
Namost akármit csinálok nem tudom visszakapcsolni azt. Ma reggel beugrott, hogy talán egy ubuntuval hátha szerencsével járok...
-
gt007
tag
válasz
creation #12994 üzenetére
A "külső wifit (lopót) csatlakoztatva az működik? A külső wifinek van saját szoftvere, vagy drivere? Nem tudom, nem e az tiltja le a beépített wifit, meg kellene próbálni eltávolítani az eszközt, és ha van szoftvere, azt is.
Esetleg próbálkozhatsz egy rendszer visszaállítással is, arra az időpontra, mielőtt a külső wifit csatlakoztattad.
-
creation
senior tag
Sziasztok...
Adott egy FuSi Amilo Pro v3505 - Win 7 Ultimate 64bit
Feltelepítettem az oprendszert, mert SSD-t kapott. Minden rendben ment wifi is működött.
A gép barátnőmé, náluk minden OK volt a wifivel, majd amikor átmentünk hozzám és bedugtam bele a "wifi lopó" antennámat, amivel szemközti rokontól "lopom" a netet, azzal is minden OK volt.Utána mikor szerettem volna visszatérve netezni a saját wifijével, egyszercsak már nem világított a LED és bár látja és felismeri a wifi kártyát a notebook, arra hivatkozik, hogy a hardware nincs bekapcsolva, kapcsoljam be az erre szolgáló gombbal...
Node akár az FN+F10-et, akár a dedikált wifi gombot nyomkodom, nem történik semmi.
Felratam a Launch Managert, mert volt ahol azt írták tegyem fel kompatibilis módba és restart után a feltelepített fileokat is kompatibilisbe, majd resi és világítani fog, az error üzeneteket meg eltüntethetem, ha uninstallom, mert utána már bekapcsolva marad,.... no ez nekem nem kapcsolt be...Van e valami meglátásotok ezzel kapcsolatban, leszámítva a reinstallt...
-
mokamiki1
csendes tag
Sziasztok!
Van egy eladó Fujitsu Amilo Pi3560-as géphez, alaplap! Ha érdekel esetleg valakit!
-
Nézegettem yt-n de az egyértelmű kulcsszavara olyanokat dobott ki hogy bill leszerelés. Szét tudom szednni csak félek hogy mikor leszedem a nagyját akkor előtte még be kéne nyúlni valahova hogy széthúzzak valamit ahelyett hogy szétszedéssel letépek vagy letörök valamit.
De az is lehet hogy hagyom az egészet. átmenetileg menni fog így is míg vesz egy normálisat.
Egyébként igen nálam a takarítás egyet jelent az újrapasztázással. -
-
gt007
tag
válasz
interstate76 #12977 üzenetére
Bocsi
-
gt007
tag
válasz
Kvelstadt #12975 üzenetére
Bemész az eszközkezelőbe, ott fogod látni sárgával, a wifi kártyát, mint ismeretlen eszköz.
Kijelölöd és driver frissítés. Amikor bejön a varázsló, válaszd azt, hogy adott helyről telepíted a drivert (nem automatikusan), aztán betallózod a mappát, ahova a zip fált kibontottad, és így telepíti neked. -
-
Üdv.
Kaptam egy elég régi laptop-ot rendberakásra de nem boldogulok vele.
Egy wifi driver kénen nekem mert Kébellel nem megoldható, meg egyébként is wifi-vel lesz használva.Típusa: Fujitsu Siemens amilo K7610W
-
seniman
veterán
Sziasztok!
XA 2528-ra tud valaki Xp driver csomagot?Gyárilag Vistás gép,a gyártói oldalon nincs is más csak ez.
-
gt007
tag
-
-
Brigany
újonc
válasz
Mr. Elliot #12955 üzenetére
Sikerült bootolni a cdről viszont most olyan baja van, hogy nem tudja formázni a partíció. Ez most hardveres gond lehet vagy az xp-t nem szereti már megint?
-
Samysamy
újonc
Sziasztok!
Kifogytam az ötletekből... segítséget szeretnék kérni!!
Fujitsu-Siemens Amilo Li 1720-asom sorban "felejti" el az USB portjait. A négyből már csak 1 műxik. " 2 éve ugyanezen produkciók sorozata után egy XP újratelepítés "rendbehozta". Sajna most a 3. XP újratelepítés sem oldotta meg a problémát. 1 USB működik, 1 USB port érzékeli, ha rácsatlakozok, viszont semmit sem ismer fel, a maradék 2 USB totál érzéketlen, mint egy fagyott csuka lába...Ha volna valakinek használható tippje az újraélesztéshez, nagyon lekötelezne vele!
Üdv!Samy
-
gt007
tag
válasz
Mr. Elliot #12957 üzenetére
Az nagyon kevés, vagy cseréld a procit, és bővítsd a memóriát, vagy inkább maradj az xp-nél.
-
gt007
tag
válasz
Mr. Elliot #12955 üzenetére
Ha minimum 2GB Ram van a gépedben, és dual proci, akkor esetleg, de a VGA karitól ne várj túl sokat.
Én már telepítettem win7-et ilyen gépre, nem lett egy versenyautó, de használható volt. -
Mr. Elliot
senior tag
Amilo Li 1705-ön érdemes váltani Xpről Win7-re?
-
-
Brigany
újonc
Sziasztok,
a segítségeteket kérném. Egy ismerősömnek meg ígértem, hogy újra telepítem az Xp-t a Fujitsu Siemens Amilo K7600 nootbookon. Viszont olyan problémába ütköztem, hogy nem boot-ol be a cd-rom ról.
Pár részlet:
A Boot menüben 4 lehetőséget dob ki: az 1. hogy a C meghajtóról bootoljon ekkor bejelentkezik a windowsba.
2. CD-ROM/DVD ha erre megyek kiírja: Hogy: Checking boot CD-Rom , de csak vissza ugrik a bootmenübe.
3. Diskette A (ezt pontosan nem tudom mi)
4. PXE Lan (ez se tudom hogy mi)Segítségeiteket előre is köszönöm!
-
Code: 47
tag
Csak az a fura, hogy egy másik gépen meg teljesen hibátlanul teszi a dolgát Win7 alatt... Most feltettem egy XP-t és ott szerencsére nincs hiba!
El akarom adni a gépet és azért szerettem volna 100%-os állapotba hozni!Azért elfogadom azt a drivert, mert sosem lehet tudni mikor jön jól!
Hátha kerül még hozzám hasonló gép!
alpcsaba@vipmail.hu-ra lehet küldeni!
Előre is köszönöm!
-
gt007
tag
válasz
Code: 47 #12950 üzenetére
Ati X200-hoz nincs win7 driver gyárilag.
Én is szenvedtem vele, de találtam egy buherált drivert, amivel tökéletesen működik.
Ha adsz egy email címet, akkor este átküldöm, próbáld meg avval.
A win 7 alap drivere, az sajnos nem tudja teljes egészében kezelni az ati chippet, gondolom azért vannak problémák.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen egeret válasszak?
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest