Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Stauffenberg

nagyúr

válasz pethob #39501 üzenetére

Kötve hiszem, hogy ez a helyzet, mivel a teljesen gyári, eredeti firmware-el ezek a gépek rendben voltak, nem véletlenül mennek vissza az emberek a korábbi, még jól használható verziókra.

Ebben az a ciki, hogy korrektül működő FW-ket vágtak haza és már lassan egy éve nem tudnak úrrá lenni rajta.

Ezen a ponton kéne feltenni a kezüket és legalább az AF algoritmusban visszaállni a legutóbbi még jól működő iterációra és elölről kezdeni a fejlesztést. Ezt már bekormányozták egy zsákutcába, ahonnan jól láthatóan nem találnak ki.

Baromi sok pár hónapos X-H2 van eladó sorban "rendszerváltás" miatt. Miért vesz meg valaki egy drága, majdnem flagship gépet, hogy aztán 4-5 hónapos korában az egész rendszert lecserélje, objektívekkel és mindennel együtt?

Ha nekem dolgoznom kell a géppel, akkor meg kell tudnom lőni a felvételeket és ha nem tudok róla, hogy vissza lehet menni régebbi FW verzióra és az ötödik update is szar zsinórban, akkor én is felpakolok mindent az apróra és veszek egy Sony-t. Ezek a vásárlók nem most azonnal fognak hiányozni a Fujifilm eladási statisztikáiból, hanem amikor majd nem veszik meg az objektíveket vagy az X-H3-at, mert már másik rendszeren lesznek addigra.

Egyik gyártó sem engedheti meg magának, hogy felhasználókat veszítsen tömegével.

• hemaka

nagyúr

válasz pethob #39501 üzenetére

De a 3.0 esetében meg elég volt?
    Nem kellett volna telepakolni felesleges szeméttel, ha tudják hogy a procit meg ki olcsójánoskodták belőle (bár az árazáson nem látszik), de ezt nekik tudniuk kellene, azért dolgoznak ők ott, én meg nem.

crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+

Új hozzászólás Aktív témák