Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• madgie

titán

válasz Flashback #36360 üzenetére

Sokat nem használtam még, két melóm volt vele, de olyan, mint egy Fuji, csak gyorsabb :D

Viccet félretéve: egész jónak tűnik az AF, videónál is, bár továbbra sem értem, videóban miért nincs általános tracking (amit már kb mindenki tud a többi gyártónál). Arra gondolok, mikor ráfókuszálsz valamire és azt a valamit követi, szép "fókuszkockában".

Fotóban nagyon tetszik eddig az új szenzor, de eleve ezer éve mindenki azt hajtja, hogy ha valakit zavar az X-Trans "mócsingolása", az a nagyobb felbontástól várhat szebbet/jobbat ennél a színszűrő-elrendezésnél. Ez élesebb is, szerintem tónusilag is szebb, sok esetben.

A Nostalgic Nega nekem nagyon bejön, most karácsonykor különösen szembetűnő, milyen szép pirosakat produkál, no meg ezzel végre a csillagfotózás is szebb lenne (ha kitenném a lábam ilyen hidegben :D), mert végre szép mélykéket tud produkálni. Ebben szerintem nem volt erős eddig a Fuji, vagy Velviás liláskéket adott, vagy CC türkizt, de egy igazán szép kékóra utáni eget nem tudott megmutatni.

Egyébként annyira nem volt újdonság a gép, mármint az X-H2 is volt nálam egy napot, ez meg kb ugyanaz, csak normális, tekergetős, Fujis-fotós kivitelben :D

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák