- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple notebookok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Készen áll az első 2 nm-es gyártósorok beindítására a TSMC
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz Flashback #36360 üzenetére
Sokat nem használtam még, két melóm volt vele, de olyan, mint egy Fuji, csak gyorsabb
Viccet félretéve: egész jónak tűnik az AF, videónál is, bár továbbra sem értem, videóban miért nincs általános tracking (amit már kb mindenki tud a többi gyártónál). Arra gondolok, mikor ráfókuszálsz valamire és azt a valamit követi, szép "fókuszkockában".
Fotóban nagyon tetszik eddig az új szenzor, de eleve ezer éve mindenki azt hajtja, hogy ha valakit zavar az X-Trans "mócsingolása", az a nagyobb felbontástól várhat szebbet/jobbat ennél a színszűrő-elrendezésnél. Ez élesebb is, szerintem tónusilag is szebb, sok esetben.
A Nostalgic Nega nekem nagyon bejön, most karácsonykor különösen szembetűnő, milyen szép pirosakat produkál, no meg ezzel végre a csillagfotózás is szebb lenne (ha kitenném a lábam ilyen hidegben ), mert végre szép mélykéket tud produkálni. Ebben szerintem nem volt erős eddig a Fuji, vagy Velviás liláskéket adott, vagy CC türkizt, de egy igazán szép kékóra utáni eget nem tudott megmutatni.
Egyébként annyira nem volt újdonság a gép, mármint az X-H2 is volt nálam egy napot, ez meg kb ugyanaz, csak normális, tekergetős, Fujis-fotós kivitelben
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Üzletelni a Hardveraprón lehet csak!
- Sony DSC-RX100M VI prémiumkategóriás 20.1 MP digitális fényképezőgép
- ELADÓ - Canon EOS M100 FEHÉR váz + 15 - 45 mm objektív ajándék hordtáskával
- Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L II IS USM + UV szűrő -Megkímélt-
- Canon EOS 90D + 18-135mm + 50mm f/1.4
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest