- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
Aktív témák
-
Воланд
titán
-
Ferink
aktív tag
Üdv!
Nekem is hasonló a bajom. Asrock lapom van hd-audio kimenettel.Vettem egy új codegen Q6236 házat, aminek AC97-es csatlakozója van a front panelhez.
Én azt a dugót szétszedtem, és három kábelt bekötöttem belőle az alaplapra, mint ahogy azt a korábbi comment képe írja:
- gnd
- R
- LElvileg el se lehet rontani.
Így hang ugyan van a frontpaneli jack kimeneten, de egy csúnya zúgó hang kiséretében.
Nagyon zavaró, hogy van elől kimenet, de nem jó.
Legalább egy egyszerű átalakítót adnának az amúgy sem olcsó házhoz, hogy ne a felh-nak kelljen tmk-zni vele.Kérem aki tud segítsen! Köszönöm.
-
macko20
őstag
válasz
norbijuzer #3 üzenetére
-
norbijuzer
csendes tag
na, senkinek nincs ötlete?
-
norbijuzer
csendes tag
up
-
norbijuzer
csendes tag
üdv!
kicsit olyan a téma, hogy nem tudtam eldönteni, melyik kategóriában tegyem fel a kérdést...adott egy alaplapi (M4A875T-M) front panel csatlakozás és egy ház (Thermaltake Swing), aminek van előlapi audio kivezetése.
egyelőre AC97 módban sikerült bekötnöm, de az a gyanú,, hogy HD Audio módban is be lehetne talán. (így elérhetővé válna az a funckió, hogy érzékeli, ha bedugom a fülest és egyből átirányítja oda a kimenetet a külső hangszórók helyett)
csak abban vagyok teljesen összezavarodva, hogy melyik érintkezőre melyik kábelt kéne dugnom.ahogy néztem, a ház előlapi jack kivezetésén 4 érintkező van bekötve (föld, jobb, bal, és a negyedik gondolom a visszajelzés, hogy be van-e dugva), de nem tudom, hogy ez önmagában elég-e a sikerhez. nameg hogy mit hova kéne dugni az alaplapon...
erősítsetek meg, vagy cáfoljatok meg, ha nem lehetséges
Aktív témák
Hirdetés
- Külpolitika
- Konzol Screenshot
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AI-tól roskadozik a polc a Honor 400-ak kam(e)rájában
- Sorozatok
- Jogász topic
- Subaru topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- LOGITECH G ASTRO A50 X LIGHTSPEED - FEHÉR
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/512 FHD+ Intel Iris Xe
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-12700H 16GB/512 3050Ti Touch UHD+ /1,5 MILLIÓ/
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-12700H 16GB/512 NVIDIA RTX 3050Ti /1 MILLIÓ/
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest