Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#18001664 #76163 üzenetére
Igen, pusztán az irigység beszél mindenkiből aki ezzel jön, véletlenül sem arról van szó, hogy minőség-összehasonlító topikban vagyunk és ennek megfelelően elsősorban nem esztétikai/ művészi szempontból értékeljük a képeket. Az "igazi fotózásnak" megvannak a saját topikjai.
De én kérek elnézést mindenki nevében, aki 1:1-ben merészeli itt nézegetni a képeket és netán véleményt is formál róluk ez alapján...
-
Drakmusz
addikt
válasz
#18001664 #76163 üzenetére
Kicsit túlreagáljátok ezt a zsírkrétás dolgot.....
Ízlések és pofonok,ennyi.
Viszont az igaz,hogy ez a funkció inkább a látványra megy.
Nem kell ezt olyan véresen komolyan venni.
Attól még érdekelhet valakit komolyabban a fotózás,hogy nem használja ezeket a funkciókat.
Annak idején én is szemeztem egy Mate 10 Pro-val,de a nappali teljesítménye nem tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest