Hirdetés
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Gaming notebook topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
válasz
Elit3Zotya #102954 üzenetére
Ahhoz már nagyon vaksötétnek kell lennie, vagy full feketének kell lennie gyenge fényviszonyok közt, hogy ezt a lilásodást produkálja. 1-2x futottam bele ilyenbe, de más telefon is képes ilyet csinálni. P40Pro esetén a szoftveres HDR próbálja kompenzálni a képet, nem mindig sikerül
Plus-t szerettem volna én is, csalódott voltam, mikor tavaly kiderült hogy az nem kerül be a szolgáltatói kínálatba. Az a 10x optikai zoom állat lehetannál + a 3x optikai is bőven elég minden témához, az 5x sok esetben sok, de amúgy imádom, 90%-ban csak azt használom fotózásnál. -
Aryon87
félisten
válasz
WiZARD #102920 üzenetére
Igen az utobbi evekben lelassult a mobilfotozas feljodese.
Samunal az S9+/Note10 szeria az utolso jo kepalkoto, Pixelnel a 4es szeria, iPhone eseteben meg a 11es szeria. Es paff. Huawei ugye kiesett, a P40Pro/Mate40Pro az utolso remek fotos, de miota 2 eve huzza oket az ag, a 2 nagy gyarto kenyelmesen hatradolt a fotelban, es ez meg is latszik a minosegen.
Xiaomi az aki meg lelkes, es a 11es szerianal ez ki is mutatkozik kameraban.
En igy latom a dolgokat -
Aryon87
félisten
Inkabb arra vagyok kivancsi mit tud az, hogy sokan elalelnak tole.
Meg amolyan tapasztalat a rendszeet illetoen, nyilvan az nem 14 nap alatt fog kialakulni, de legalabb beleszagolhatok. Ha budos, visszamegy, ha illatos, akkor talan marades akkor okkal anyazhatok majd
i11PM kepalkotasa mar megjelenesekor tetszett es elismeroen hummodtem ra, hogy na vegre, ez mar valami. 12 is, de ott mar nem volt wow faktor. A 13 eseteben meg inkabb csalodas, mert a szememnek nem kerek amit latok. Hetvegen megnezem 4K tv-n a kepeidet.. -
Aryon87
félisten
válasz
WiZARD #102915 üzenetére
O ez nem lep meg. Ezen 2 marka topikjaba hibat es rosszat nem szabad irni mert keresztrefeszitenek. En mar megjartam ezt
Bar a Samurol mar valtozott a velemenyem, igaz esetemben egy S20FE van (parome), na az kilora megfogott, mert osszeraktak rendesen, es siman merem allitani hogy az S21 szeria is elszegyelheti magat mellette. -
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #102908 üzenetére
Makro modban elnenne. Normal kep eseten ciki. De itt nem mert Alma ugyebar..
Ilyet kockasodast utoljara a meg mukodo SE W580i telomnal lattam -
Aryon87
félisten
válasz
Plazmacucci #102872 üzenetére
Az en palyafutasomban van nehany hiba, de az mar elmult, mar nem lehet visszacsinalni
Nem szandekoztam celozgatni -
Aryon87
félisten
válasz
GreenGoblin #102869 üzenetére
Néha az az érzésem, hogy az irigység szól sokszor. Én is pl irigy vagyok a Samsungnak az "élő fókusz" módjára vagy milyen néven megy most, amit S9+ esetében imádtam, és tökre jó lenne ha az éjjellátó telefonom is tudná azt ahogy a Samu.
-
Aryon87
félisten
válasz
Plazmacucci #102850 üzenetére
Inkább legyen éjjellátó a telefonom (ha már képes rá), minthogy egy jellegtelen sötét paca legyen az esti kép, amin épphogy látszik valami.
-
Aryon87
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #102839 üzenetére
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
válasz
Fehercsoki #102798 üzenetére
Ez engem is erdekelne
Hat igen, a P40Pro-t nehez lesz lecserelni jo telefonra
En amondo vagyok vard meg a jovo evi ujoncokat (S22, Xiaomi 12, esetleg Honor csaladok).
Nalam az utod S22Ultra vagy Xiaomi 12Ultra lehet. Nagyon talan i13PM. Mas ertelmes nincs -
Aryon87
félisten
-
-
Aryon87
félisten
Ne haragudjatok, de most nincs "kedvem" belinkelgetni a képeket külön-külön, na meg sok is lenne. Drive mappából egyszerűbb, akinek van kedve nézze meg. Párat beteszek majd később, mert a drive mappa csak ideiglenesen fog létezni, és aki 11T Pro-t akar venni, lássa mire képes. Nappal fos idő volt, későre is jutottam ki, így pár képet leszámítva az éjszakai fotóra ment a hangsúly, nekem pl ott számít a telefonok fotós tudása.
Összességében a S20FE jobb mint a 11T Pro, nappal minimiálisan, éjjel viszont erősebben odaver neki. Szerintem a sima 11T esetében is ugyanezt írnám.
Átlagembernek szolgáltatói kínálatban bőven jó választás a Xiaomi, 120w töltés állat (pl 50%-ról 100%-ra 10 perc alatt feltölti magát, egy reggeli kávé és cigi mellett. vagy egy zuhanyzás alatt), a szeteró hangszóró gyönyörűen szól, design is jól sikerült, és az akku is egész jó, köszönhető a FHD kijelzőnek és a 120Hz kijelző sem éhes. Negatívum az optikai zoom kamera hiánya és az IP68 hiánya, bár a cseppállóság legalább megvan. Gcam van a Xiaomira, de nem jó, mert életlen képeket csinál, gondolom idővel lesz majd specifikusan rá is, mappában azzal is vannak képek.Képek - S20FE vs Xiaomi 11T Pro vs P40Pro (+ emellett géppel is fotóztam
)
-
Aryon87
félisten
válasz
Sigma7 #102568 üzenetére
Nem okozott csalódást. Ha 400k lenne, akkor érthető lenne. Ebben az árban nekem ez elfogadható amit produkál. A sima 11T talán egy fokkal szebbet alkot, de a MTK esetében nekem még a régi tapasztalat van, miszerint nem támogatja semmi (most már tudom, hogy Gcam arra a verzióra is felmegy, ami pozitívum). Mivel a P40Pro mellette van, nem is a 11T Pro lenne a fotós telefon. Ugyanakkor a szupermakró módja nagyon bejön, Huawei ezt már nem tudja ennyire közel (csak a P30Pro volt erre képes), a sztereó hangszórók, 5000mAh akku és 120w töltés (mire lezuhanyzok fel is tölti magát), design (kékes-lilás) szín, mind remek ennél és a bika hardverről nem is beszélve (semmi melegedés, TikToknál volt langyos). Úgy pörög a rendszer, hogy néha az az érzésem, a P40Pro lassú mellette. Szóval bőven megérné nekem. S20Fe lenne a másik, ott csak az IP68 és 3x optikai zoom szól mellette, na meg már van egy közvetlen mellettem, ezért is akartam volna ezt
Mi több: P40Pro-ban a Telenor kártya, 11T Pro-ban a Telekomos, és munkahelyen a Xia-nak volt net, Huwinak nem, olyan erős vasszerkezet az épület... -
Aryon87
félisten
válasz
Plazmacucci #102565 üzenetére
Nem azért teszem. 1.5 év után újra vágytam (volna). Majd jövőre
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
Tesztvideók, pár másodpercesek
Kocsiban 1080p60 itt sztem elfelejtettem 4K-ba rakni
Gyalogosan 4k60Annak ellenére hogy nincs OIS benne, az EIS szépen teszi a dolgát.
11T Pro
-
Aryon87
félisten
válasz
Fehercsoki #102512 üzenetére
Egyik se
(Szinten P40Pro tulaj ) -
-
Aryon87
félisten
válasz
GreenGoblin #102456 üzenetére
Ja, a Google-s bloatwerrel
Páromén nem találtam felesleges cuccot, csak a Diák, Játékok és társai + a Telekomos marhaságok. (P40Pro-n ilyen gondom nincs, úgy szeretem ezt, míg más nyüglődik ezzel, én nem
)
-
Aryon87
félisten
válasz
gretzky77 #102453 üzenetére
Feleslegse szerintem ráizgulni az 5G-re, eleve alig van kiépítettsége. Nekem most 2db 5G-s telefonom van (megjött a 11T Pro), mindkettőn ki van kapcsolva, minek merítsem feleslegesen? Pesti vagyok, 19 kerületben még nincs is lefedettség, a belvárosban van foltokban, de egy jó letöltésért nem fogok bemenni
-
Aryon87
félisten
válasz
rushty #102429 üzenetére
Zenének a YT Studio saját válogaátásból választottam ki, mert az eredeti hangú videóban lévő zenére jogoskodott a hülye, meg beszéd is volt benne, így ezt jobbnak találtam hozzá. Asszem "Kurt" címen megy.
A lámpáról holnap lesz infó. Annyit tudtam meg hogy valami kínai kütyű -
Aryon87
félisten
válasz
GreenGoblin #102427 üzenetére
20FE tökéletes lesz.
-
Aryon87
félisten
Éjjeli erdei túra. Prédikálószékre indultunk, rossz útvonalon mentünk visszafordultunk és felfele menet videóztam egyet. Most nézem, hogy valamiért 1080p60 felbontáson maradt és nem 4K-ban. Na sebaj
Próbáltam találó zenét alátenni, hogy ne a hülyeség szóljon
YT linkP40Pro (alapból széleslátón videóz, az van a videózásra fejlesztve Huawei szerint)
-
Aryon87
félisten
válasz
*RLaci* #102371 üzenetére
Zug GSM-ben biztos lehet kapni. Azért kiváncsi vagyok mit produkál. Facen szoktem látni vele képeket egy külföldi csoportban, egész jó, de hát tudjuk milyen az FB..
venném jövőre, de a GMS hiánya miatti elértéktelenedés miatt már nem veszem. P40Pro az utolsó Huaweim. Sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Stabil pályára állt az Android 16
- E-roller topik
- Redmi Note 11 Pro 5G - a bajnokesélyes nem készült fel
- Politika
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Xbox Series X|S
- Gaming notebook topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- LED világítás a lakásban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciávl
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iPhone 13 Pro 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes! Akkumulátor kapacitás: 87%
- ÚJ Bontatlan! Független iPhone 15 Black 128GB! 1 Év Apple garancia!
- Samsung Galaxy S22+ mobiltelefon eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest