Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Mini-ITX
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Autóhifi
-
PROHARDVER!
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
manu75
aktív tag
válasz
zolee06 #4205 üzenetére
Tegnap megkaptam. Csapdákat igazából mind kelleni fog szerintem. Amit legtöbben használnak fali csapdákból talán az ágyú, az ököl, menő a sound trap amire táncolnak a huskok, én a fényképezőset is szeretem. Mennyezeti a gáz csapda meg a gumi eső ezt lehet magasabbra is tenni. Alap csapdák meg ami feldobja a huskokat, tar pit, meg az a tűs csapda meg a fagyasztós. Szóval majdnem felsoroltam mindet.
Időigényes a játék, már több mint egy éve játszom és még mindig van mit fejleszteni fegyvert és csapdát is. Az item shopból ha van rá arany a legendary fluxot meg azt a csavarkulcsos re-perket vegyétek meg mindig abból nincs olyan, hogy elég. Aztán nagyobb szinten jönnek jobban a cuccok az arany is. A storm shield defense meg igazi kihívás, hát még a wargames.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gumi és felni topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Külpolitika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen videókártyát?
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest