Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
- ASUS ROG Ally
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple MacBook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajmund
őstag
Érdekes részletes teszt volt. Nyilván értem miért nincs semmi a szem környéken de a legtöbb embernek pont ott ráncosodik leglátványosabban. De nem baj legalább láttuk a vadmacska szépnézésű szemeit.
Bog nem tud így nézni az biztos.
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz
J.J. András #17 üzenetére
Nincs hangja.
Akksi (de ezt írtam).
Nem vízálló (ezt is írtam).
Kell tisztítani, persze. Akkor is, ha csak te használod. Ha többen, akkor a gyakoribb fertőtlenítés is indokolt. -
J.J. András
őstag
Halihó Alice,
ez ZÜMMÖG ?? Hangos amikor bekapcsolod?
Mivel megy ??? Elem, vagy saját akksi ?Másik fontos kérdés: használat során 1 személy használja, akkor is kellhet fertőtleníteni, de ha a családban több személy, akár kisgyermek pattanásos arccal, akár a nővérkéje pikkelysömörrel .... de mivel, és hogyan lehet tisztítani? Mosogatógépbe rakható?
Köszi: András
-
Fryskitt
addikt
James Bond Halj meg máskor … Zao maszk
-
Arra lennek kivancsi, hogy ekcema/pikkesomolyre is jo-e a cucc? Mert a szepseg egy dolog, de a betegseg egy masik, ami nem es eletkor fuggetlen.
Amugy bioptron lampa nem erre volt kitalalva ha jol emlekszem. Ott sebekre es gyulladasokra a bor alatt, esetleg izom- es ideggyulladasra. Bar lehet placebo volt az egesz. -
patex1983
őstag
Bioptron lámpa, te vagy az?
-
Balázs Z.
tag
A főoldali képet látva először azt hittem, AI alapú arcfelismerő rendszerek kijátszására kifejlesztett eszköz. Akkor hordanám is (Kínában).
-
Bazsi84
aktív tag
Egyébként tényleg felüdülés ilyen teszteket olvasni.magamtól eszembe sem jutott volna,h ilyet is lehet venni elérhető áron,de igy utólag belegondolva Bryan Johnson is ilyen és ehhez hasonló eszközökkel(vagy a késsel? 🤷 ) tartja magát fiatalon.
Rég láttam már Alice-t,gratulálok a sportos formához.
-
Akelaus
senior tag
Így 50 felé férfiként még én is elgondolkoztam ezen a cuccon, látva néha a képem a tükörben
Pár éve a bőrgyógyász közölte, hogy túl világos a bőröm és rosaceára hajlamos. Bejött, küzdöttem is vele egy darabig, aztán egy "brutál" gyógyszer lett a vége mert random pattanásszerű cuccok jöttek ki rajtam. A gyógyszertől kiszáradt a képem, jöhetett mellé valami patikai krém, és persze speckó arclemosó és társai. Elmúlt, de csak egy időre. Úgy másfél éve újra megjelent, és ha összeszámolom mennyi pénzt költöttem el ilyen-olyan arclemosó, micellásvíz és társaira, hát akár most megvehetném ezt a maszkot is a jövőben ezek helyett, és még spórolok is valamennyit. -
hdavid1
tag
A hatásmechanizmus oldalt fejből írta Alice?
-
spect80
senior tag
egy, az átlagnál sokkal feszesebb copf és nem kell maszk
-
Usgyi
aktív tag
Meg éjszaka lehet vele a gyereket ijesztgetni
Ez nyilván nagyon réteg termék, de szerintem jó dolog, hogy ilyen termékek tesztelésével is foglalkoztok. Engem nem érint, de Talán másokat igen... Köszönöm a tesztet!
-
pietrrr
aktív tag
Kylo Ren maszk mikorra várható?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Silent Hill f teszt
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPhone topik
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest