- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
- 3D nyomtatás
- Apple asztali gépek
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
- HP notebook topic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReJim
őstag
válasz
ngabor2
üzenetére
akcióban volt, és lejárt. vagyis először megolvadt a műanyag, többször lefagyott, és el lett téve dobozba fél évre... utánna meg nem akarta a netet osztani szépen. így ment rá dd-wrt...
csak a véleményetekre voltam kiváncsi, hogy mennyire volt etikus. (így legalább nem kihasználatlan a dolog.)
-
ReJim
őstag
a fon router fw cseréje mennyire legalizált?

valaki csinált már ilyet? dd-wrt-vel próbálkozott már vki? -
ReJim
őstag
válasz
alexandrosz
üzenetére
a fekete halottas kocsi hozta. ups, asziszem.

net84: szerintem az a fonera wlan felé osztja a dhcp-t, a wan felöl meg kliensként műkdikk. -
ReJim
őstag
ha majd lesz meghívó, egyet vennék...

-
ReJim
őstag
köszike
kezd szimpatikus lenni ez a fonosdi... már csak egy hordozhato wifi eszköz kellene
úgy több értelme lenne -
ReJim
őstag
bukott már le valaki a ''széphazámbul''?

de most akkor egy pontosítást kérnék:
Veszek valakitől egy meghívót, így hozzátudok jutni ingyen egy fon-hoz. a font beüzemelem az otthoni hálózatomban, így a saját laptopomnak is biztosít wifi elérést, és külső személyeknek is biztosít elérést. de mivel fon-os vagyok, így más fon-os emberek hálózatát is tudom ingyen használni, nem kell érte pénzt fizetnem...
így van?
mod:
ha meg nem nyujtok megfelelő szolgáltatást (nem non-stop) akkor meg megszűnik a ''tagságom'', így nem tudok ingyen netezni mások fon-ján...
kapisgálom?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Házimozi haladó szinten
- Xbox Series X|S
- 3D nyomtatás
- Apple asztali gépek
- PlayStation 5
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm natúr titántok titán milánói szíj 3 év garancia
- Apple Watch Series 6 stainless steel GPS + cellular LTE 44mm éjfekete sportszíjjal rozsdamentes
- Apple Watch Ultra GPS + Cellular 49 mm-es titántok garancia ajándék extra szíj
- új Apple Watch Series 9 stainless steel GPS + cellular LTE 41mm éjfekete sportszíjjal rozsdamentes
- új iPhone Air 256GB sky blue égkék független Apple 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

kezd szimpatikus lenni ez a fonosdi... már csak egy hordozhato wifi eszköz kellene