Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tballa
csendes tag
válasz
ngabor2 #3579 üzenetére
Látom a privát hálót és ott nem tudok belépni a felhasználói névvel és a jelszóval.
Én úgy gondolom, hogy alap firmware van rajta, de rémlik valami a messze távolban, hogy próbálkoztam firmware frissítéssel. Most a munkahelyen vagyok, de majd otthon megnézem, hogy OpenWRT-s a bejelentkező ablak vagy sem. Ha véletlen OpenWrt, akkor mit kell tudnom?
-
tballa
csendes tag
Sziasztok!
Elég régóta használom a FON routeremet, és semmi baj nem volt vele. Eddig a koliban csak rá kellett dugnom a hálózatra, és hip-hop már ment is. Nem rég elköltöztem albérletbe. Végre lett net, gondoltam beállítom a routert, de nem sikerül belépnem a adminisztrációs felületre. Emlékeim szerint nem változtattam meg az alapértelmezett jelszót, de mivel nem vagyok benne biztos, hiszen már lassan két éve használom, és nem tartom kizárnak, hogy valamikor megváltoztattam, ezért resetelni akartam a kütyüt. A sima reset gomb nyomás semmi hasznosat sem csinált, így utána olvastam, hogyan kell „szakszerűen” resetelni, találtam több különböző leírást (hol 15mpig kell nyomni kikakapcsolva, hol 30 mpig bekapcsolva, hol megnyomom a gombot, és nyomvatartás közben helyezzem áram alá a kütyüt…). Sajnos semmi sem segített, még most sem sikerül hozzáférnem az adminisztrációs felülethez.
Van valakinek ötlete, hogy hogyan lehetne megoldani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- World of Tanks - MMO
- Bluetooth hangszórók
- Xbox Series X|S
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- MSI KATANA 17" Notebook! i7-13630H / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1 Tb SSD / 20 hónap GARANCIA
- Manfrotto Manhattan Mover-50 fotós hátizsák
- Peak Design - Everyday hátizsák 15L Zip v2 - éjkék
- National Geographic - Manfrotto fotós hátizsák
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
- DELL Thunderbolt TB16 dokkoló
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2133
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest