Új hozzászólás Aktív témák
-
cass
aktív tag
Amúgy már 20 éve aki benne volt a témában az tudja, hogy egyáltalán nem újdonság a "vizes" téma.
Régen is ezt tartottam a legvalószínűbbnek, hogy ezek a vízből jönnek ki, csak régen USO-nak hívták őket. -
cass
aktív tag
Ez most boldogsággal tölt el, hogy létrehoztál ebben a témában egy ilyen topicot, az már kevésbé, hogy eddig még senki nem tette meg.
Igen valószínű nem a legfelkapottabb lesz, de próbáljuk meg minél több emberhez eljuttatni.
Először is röviden annyi, hogy én még élőben nem láttam ilyesmit, de ettől függetlenül mindig is a kedvenc témám volt és lesz is. Igen hiszek bennük, abban is, hogy a világegyetmben rengeteg különböző ismeretlen faj lehet, és abban is, hogy létezik olyan faj is akik úgymond megfigyelnek bennünket.
A lényegre rátérve én rengeteg teóriát el tudok képzelni, de kifejezetten ebben a New Jersey témában az álláspontom több oknál fogva az, hogy ezeket már mi(emberek) fejlesztjük, teszteljük. Egész biztos, hogy jelen vannak a földönkívüliek már (talán) a Földön! is szerintem, de az, hogy milyen formában azt egyenlőre úgy sem fogjuk tudni kideríteni.
Szerintem ezek a "drónok" az USA által fejlesztett modern eszközök.
Új hozzászólás Aktív témák
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Linux kezdőknek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- Filmvilág
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest