Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cass
aktív tag
Amúgy már 20 éve aki benne volt a témában az tudja, hogy egyáltalán nem újdonság a "vizes" téma.
Régen is ezt tartottam a legvalószínűbbnek, hogy ezek a vízből jönnek ki, csak régen USO-nak hívták őket. -
cass
aktív tag
Ez most boldogsággal tölt el, hogy létrehoztál ebben a témában egy ilyen topicot, az már kevésbé, hogy eddig még senki nem tette meg.
Igen valószínű nem a legfelkapottabb lesz, de próbáljuk meg minél több emberhez eljuttatni.
Először is röviden annyi, hogy én még élőben nem láttam ilyesmit, de ettől függetlenül mindig is a kedvenc témám volt és lesz is. Igen hiszek bennük, abban is, hogy a világegyetmben rengeteg különböző ismeretlen faj lehet, és abban is, hogy létezik olyan faj is akik úgymond megfigyelnek bennünket.
A lényegre rátérve én rengeteg teóriát el tudok képzelni, de kifejezetten ebben a New Jersey témában az álláspontom több oknál fogva az, hogy ezeket már mi(emberek) fejlesztjük, teszteljük. Egész biztos, hogy jelen vannak a földönkívüliek már (talán) a Földön! is szerintem, de az, hogy milyen formában azt egyenlőre úgy sem fogjuk tudni kideríteni.
Szerintem ezek a "drónok" az USA által fejlesztett modern eszközök.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Dell Latitude 7420 i7 / 32GB /1TB SSD / FHD IPS
- Chieftec CTG-500-80P 500W ATX tápegység
- Honor 400 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest