Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
boost
veterán
válasz
inf3rno #9078 üzenetére
Nekem bejön a gyaloglás. Ma reggel is 7-re már 5km-t legyalogoltam. Tegnap este 7.5km-t. Egy jó futócipőben, kellemes időjárási körülmények között, podcasteket hallgatva.. Biztos, hogy relaxáló is, oldja a stresszt, főleg munka után. 🚶
Ma még tervezek este egy ötöst. Az egyetlen gondom vele, hogy nagyon sok időbe kerül. Dehát prioritások. A fogyókúra is egy foglalkozás / hobbi. Nem megy magától. Kajáról kell gondoskodni, séta is időbe kerül, kimaradnak a pizzázások is, fagyi is csak hétvégén, az is max egy gombóc.. Ez mind prioritás. Negyedik legfontosabb dologként ez nem fog működni. -
Fred23
nagyúr
válasz
inf3rno #9078 üzenetére
Az se jó, ha az ember nagyon egészségtelenül fogy le, pláne idősebb korban, de amúgy szerintem is igaz, hogy általában túl nagy teher a legtöbb diétázónak még a szimpla lefogyás is, és valóban jó egyfajta fokozatosságot bevinni az önsanyargatásba, nem lehet egyből rázúdítani mindent -egészség, fittség, szépség- a legtöbb kezdő diétázóra.
Nálam viszont az a helyzet, hogy az elmúlt 33 évben úgy 10x híztam meg, majd fogytam le, és így lett bőven tapasztalatom és tudásom egy többszörös célokat kitűző diétához, szóval nekem meg már eszembe se jutna az, hogy "csak" lefogyjak.
De simán jó lehet valóban úgy is, hogy először lefogyás, aztán később edzések, nagyobb életmódváltás. Bizonyos önsanyargatásoktól és hülyeségektől viszont mindenképpen tartózkodni kell, mert maradandó károkat is lehet okozni magunknak egy nagyon rossz diétával.
-
Dorian
félisten
válasz
inf3rno #9078 üzenetére
Igen, a nagy túlsúly önmagában egészségtelen. Ugyanakkor érdekes, hogyha a túlsúlyos sportolók (nyilván itt már nem extrém túlsúlyra kell gondolni) és a nemtúlsúlyos nemsportolók életkilátásait hasonlítják össze, akkor azok előbbieknek jobbak. (természetesen a legjobbak a sportoló nemtúlsúlyosaké)
Új hozzászólás Aktív témák
- KIÁRUSÍTÁS! Utolsó darabok - 40AC Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 dokkoló + 135W AC + TB3 kábel
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest