- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
Új hozzászólás Aktív témák
-
don_peter
senior tag
Átnéztem a teljes fórumot, de nem volt ilyen téma, így engedelmetekkel megnyitom és útjára indítanám, hogy minél több információ gyűljön össze és ezzel is segítve az újoncokat, akik szeretnének ezzel a típusú kerettel és program nyelvel megismerkedni. - köztük én is -
A téma nyilván azért is nyílhatott meg a jóvoltomból, mert jelenleg kutatást végzek, egy közlejövőben kezdődő weboldal és mobil alkalmazás fejlesztések kapcsán. Amennyiben lehetséges lenne úgy egy ütésre szeretnék több legyet lecsapni, persze ehhez tudom, hogy sok tanulás is kell majd, de muszáj követni a trendet.
Olvasataim szerint a Flutter megoldást jelenthet egy kompatibilis kereszt platform fejlesztésében. Azt ugyan még nem tudom, hogy iOS és Androidon kívül esetleg rögtön asztali gépek böngészőjével is kompatibilis lenne e, de nyilván ezt majd az okosabbak jól megmondják nekem. Tehát ez utóbbi kérdés is egyben.
Előre is köszönöm, hogy az igényes bejegyzéseddel hozzájárulsz a kollektíva fejlődéséhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- További aktív témák...
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest