Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
don_peter
senior tag

Átnéztem a teljes fórumot, de nem volt ilyen téma, így engedelmetekkel megnyitom és útjára indítanám, hogy minél több információ gyűljön össze és ezzel is segítve az újoncokat, akik szeretnének ezzel a típusú kerettel és program nyelvel megismerkedni. - köztük én is -
A téma nyilván azért is nyílhatott meg a jóvoltomból, mert jelenleg kutatást végzek, egy közlejövőben kezdődő weboldal és mobil alkalmazás fejlesztések kapcsán. Amennyiben lehetséges lenne úgy egy ütésre szeretnék több legyet lecsapni, persze ehhez tudom, hogy sok tanulás is kell majd, de muszáj követni a trendet.
Olvasataim szerint a Flutter megoldást jelenthet egy kompatibilis kereszt platform fejlesztésében. Azt ugyan még nem tudom, hogy iOS és Androidon kívül esetleg rögtön asztali gépek böngészőjével is kompatibilis lenne e, de nyilván ezt majd az okosabbak jól megmondják nekem. Tehát ez utóbbi kérdés is egyben.
Előre is köszönöm, hogy az igényes bejegyzéseddel hozzájárulsz a kollektíva fejlődéséhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Iqos cigaretta
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Eladó Konfig I5 7400 16GB DDR4 240GB SSD 512GB HDD GTX1660TI 6GB!
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model WIred O illetve I Bolti ár:14k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model I 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model D/D- USB Bolti ár:10k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious Model O 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Xiaomi 15T Pro 12GB/256GB Mocha Gold használt, karcmentes 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4408
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest