- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Masszívan lekorlátozza az AI gyorsítók elérhetőségét az USA
- Egyre több pletykában merül fel az Intel eladása
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Memóriakártya topic
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- Apple notebookok
-
PROHARDVER!
A topic elfeledett filmcímekhez nyújt segítséget, nem ajánlásoknak van fenntartva.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Skynet
senior tag
válasz (Darkwood) #765 üzenetére
Alapelvekkel kapcsolatba --> nem véletlenül kezdtem az elején azzal, hogy a toábbiakat privibe... Aki nem tudja miről van szó az a 2 pontommal se érti amit írtam, aki érti az akkor is értené ha végig csillagoztam volna szvsz ez nem vészes.
Olyat, hogy "torrent" direkt nem is említettem de ez így már nagyon nem érdekel, ugyanis a hsz.-em után azonnal beírta más user ezt a szót, egyébként keress rá, legalább 15-en írták már a torrent szót ebbe a fórumba. A letöltés szóba még bele lehetne kötni de mióta zavar bárkit ez a szó? Nézz be egy P2P korláttal foglalkozó fórumba, találsz majd ezekkel kapcsolatosan sok-sok értékes hsz-t.Mod.: nem volt célom sokat off-olni, modi döntést és esetleges takarítást kértem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Asszociációs játék. :)
- Masszívan lekorlátozza az AI gyorsítók elérhetőségét az USA
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Egyre több pletykában merül fel az Intel eladása
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- IPhone 13 mini 128GB gyári független megkímélt állapotú 12 hónap szavatosság
- HP ProDesk 400 G7 SFF - i5 10500/8GB/256GB SSD/Windows 11/ ÁFÁ-s és 24 Hónap Garancia
- ASROCK FM2A68M-HD+ FM2 I AMD A6-5400K I 8GB DDR3 I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS
- ERASER GAMER 17,3",FullHD,i7 6700HQ,GTX980 4/8GB 256BIT VGA,16GB RAM,SSD+HDD,jó akku, szép állapot
- Honor Magic5 Pro 12/512GB Újszerű,Kétkártyás,Dobozos,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- i5-2500 rdeon r9-270 kezdő gamer pc 8gb ram 120gb ssd, 500gb hdd
- Dell Latitude E5440
- MikroTik hálózati csomag: Router (Chateau LTE12) + 3 x WiFi AP (CAP XL AC) + 1x wAP ac egyben!
- Eladó Ipad Air 2 128GB Wi-Fi+LTE!!!
- LG 75NANO993NA NanoCell Smart LED Televízió, 190 cm, 8K Ultra HD, HDR, webOS ThinQ AI