- DUNE médialejátszók topicja
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
Fú látom az idei rész is kapja az ekét rendesen, azért jöttem fel, hogy lássak pár véleményt holnap készülök megvenni a gémet, de még bizonytalan vagyok.
Nekem a 22 teljesen kimaradt, szóval a 21-hez képest elég sok a változás számomra, a grafika is nagyon szép lett ahhoz képest. Tetszik az átdolgozott szabadrúgás rendszer, szerintem sokkal jobb hogy visszatértek a gyökerekhez, ilyesmi volt a régi fifákban is. A crossplay is tök jó, kár azért hogy a PC-s marketet külön szedték... A módosított chem rendszer is adja, baromi jó hogy végre nagyobb a szabadság squad építésnél. Még vacilálok, de nekem így amiket láttam azok alapján eléggé bejön, meg azért hiányzik is már, a változtatások elég kedvezőek. Még alszom rá egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Alphajack MSH V1 mágneses autós telefontartó szellőzőre (Magsafe kompatibilis)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Corsair 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest