Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen alaplapot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
Na leltároztam kicsit mit tudnék yolo alapon belerakni Mbappeba.
Van 6 db 90 és 90+ lapom.
8 db 89 (ebből 3 dupli)
12 88-as + kb 50 db Haaland meg Navas
10 87-es
12 86-os85-84 is van azokat nem számoltam meg.
Áll most 1.8 millió bruttó Mbappeban van 320k coin, 500k Lahmban, jobb esetben 1m coin IF Walkersben. Meg ami megmarad fodder ha még mindegyikbe rakok egy Haalandor akkor is 1+ millió coin jönne azokból is.
Nem számoltam ki, de fentiek alapján nem gondolom hogy túl sok coint kellene belerakni és akkor lenne lehet 2,5 - 3millió coin hogy Lahmot lecseréljem egy jobb kp-ra (most lb és Cancelo kp de mondjuk egy Pedri pont illene a csapatba fullon de lehet egy mid Gullit is kijönne)
Persze kicsit sajnálom a pótolhatatlan spec lapokat belerakni, bár ahogy néztem túl sok olyan nem kerülne bele, meg tudom hogy teljesen mindegy szerintem ugyanazt az eredményt érem el így is mint egy gold Mpabbeval meg jön a tots meg mittomén. Ezután az ikon swap után meg lesz legalább egy hónap amíg nem jön egy új addigra meg talán gyűlik még normális játékos akikkel lehet csinálni a 3-as swapot. (pláne ha tényleg hamarabb jön a tots)
Úgy döntöttem marad a 92+ moments (úgyis prime
) pack meg a 2 tokenes 81+ fodder. Ha nem jön egy moments ikon támadó aki jobb vagy nem sokkal xarabb mint ez az Mbappe akkor kirakom.
-
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94 #15546 üzenetére
Megpróbálok nem csinálni semmi meggondolatlansagot. Nem adok el senkit nem veszek senkit.
Quaresma nem adja nekem. Fati se nagyon hiányozna. Coqulin se vmi erős kp. Avila viszont nagy jó kell neki a link. Szóval reméljük hogy az ikon swapbol jön egy moments Gullit
Jövő héten fullba nyomom a kretént a swappal. Remélem olyan sb lesz ahol meg tudok csinálni 3-at egyszerre
Egyelőre úgy állok hogy kirakom Mbappet. Hacsak nem robban fel a 84-es if piac és meg tudom venni a totyt
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94 #15544 üzenetére
Na 11 win. Utolsó kettőt meg kellett volna nyerni a következő ranghoz szerencsére már az elsőt se tudtam.
Pickek nem olyan xarok
ennek a flairjénél meg elhittem..
Az ulti packban volt egy di Natale 93k coinert el is ment november óta kb legnagyobb tradeble nyitasom.A játék három legjobb játékosa ellenem. Gold Kimpembe toty Donnaruma és Guendozi. Egy gold csapat vert el cr7 anchorral
Mondjuk fullra feladtam az egészet 10 meccs után.
-
Woodslave
félisten
Meg kell vennem ezt az undormany Guendozit. Kicsinált wlben bármikor ott volt
-
Woodslave
félisten
Megfogadtam ha jól sikerül a wl Mbappeval akkor kirakom az sbct lexarom mi kerül bele. Eddig 5-4 de úgyse lesz 11-nél több akkor se ha 11-11-ben kezdenék
Jövő héten megcsinálom az ikon swap online részét ott talán számít milyen játékosom van egyszerűbb mint gold nonrarekkel aztán meglátjuk.
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94 #15520 üzenetére
Szeretek játszani miért ti nem?
-
Woodslave
félisten
Bemelegítésnek lenyomtam a classic cup mai adagját. 3/3. Kétszer ugyanazzal a sráccal játszottam aki még jobb is volt de gold Alaba meg Mbabu azért kevés egy sif Mbappehoz..
Amúgy van vmi séma hogy a legjobb kirakni ezeket a magas ratinges sbc squadokat? Ss Kdb hm bruno és goretzka mid cantona jelentkezett önkéntesnek
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94 #15470 üzenetére
Végülis az se rossz
-
Woodslave
félisten
Ma egész jól szórakoztam a játékkal nem is rontom el wlel majd holnap. Ez a 93-as Mbappe nagyon tol afelé hogy minden jatekosomat belerakjam az sbcbe
A gold durva azután az if nem tűnt nagy előrelépésnek de valahogy ez igen. Bár az is igaz csak sbztem ahol csere volt meg friendlyztem. Valszeg a wl után azt fogom mondani hogy teljesen mindegy és elmúlik ez az érzés
-
Woodslave
félisten
Kicsit elgondolkodtam ezen az ikon swapon. Eddig lexartam gondoltam kiveszem a moments prime packot. Most kezdek hajlani hogy mégis fodder pack hátha esik annyi fodder amivel haladok Mbappeval lehet jobb mint egy random ikon ráadásul 8 token egy prime ikon pack aztán a másikból is jöhet prime
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94 #15412 üzenetére
Ülsz a 88 packon aztán lehet benne figyel egy maximim. 3m coin
-
Woodslave
félisten
Hát úgy ja. Nekem kicsit visszás hogy fodderből csinàltam 300k hasznot aztán foddert veszek hozzá
. Az meg hogy egy hónapig kraftolom az nem pálya. Tényleg inkább megveszem a 93-ast vagy nemsokára a totyt. Persze szeretném de nincs realitása. Persze amennyit buktam már Mbappen tök mindegy lenne
-
Woodslave
félisten
mondjuk hamarabb észreveszem vagy várok azzal a qrva 85+-al
-
Woodslave
félisten
válasz
toxicjew #15320 üzenetére
reggel volt annyi, de most megint visszament. Én kiszálltam a tuti profittal. Nem várok vártam tovább. Az if meg 88-as Haaland marad, hátha lesz valami ami azt is megdobja. Jövő héten full kreténben nyomni fogom az ikon swapot ki akarom szedni most egy hét alatt a moments (prime) packot.
-
Woodslave
félisten
na még egy 85+ packból visszatért megint kicsi Kante.
Megpróbáltam a 89-es squatod hát még egyet is neccesen rakok ki, szóval felejtős ez a Mbappe
-
Woodslave
félisten
Tegnap lenyomtam a kvalit mert szerettem volna játszani az új csapattal. Jó most nem meta próbálkozom csak. Hát eddig a legxarabb volt. Utolsó előtti meccsen lett meg a négy utolsót leadtam de szét szopattak Se Avila se Quaresma nem villogott. Quaresemanal kimondottan kijött egy normális passza nem volt amikor kiraktam szélre. Aki megmentette a napot ha lehet ezt mondani az fb Fekir.
Na mindegy a wlt ezzel fogom lenyomni de nem az igazi. Coqu a link miatt lett kirakva de nem rossz de lehet megveszem ezt a qrva rémálom Guendozit. Lahm meg megy rbbe bár nem ez a leggyorsabb változat de kellemes meglepetés cdmbe biztos még faxabb nagyon agyalok a moments lapján
-
Woodslave
félisten
válasz
Digestive #15284 üzenetére
Na kiraktam 74.5-75k áron elvitték mindet. Többet kellett volna venni
Persze legyen némi zacc most 78k
de ne legyünk tehetetlenek.
Azt hittem több coinom lesz majd most 1.8m. Van még 100+ fodder inform vegyesen meg.
Vicc hogy mindig meg tudok lepődni. Ok Kdb fel de 88-as nem kell ebbe az Mbappe sbcbe
-
Woodslave
félisten
Szcezsny 28k. 18-ert vettem persze ebből kettőt közben meg ülök a nagy ratinges bukasokon
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94 #15239 üzenetére
minimum
-
Woodslave
félisten
pofám leszakad már. 85+ megint kibaxott Yuri. Ok a legfosabb promo kártyákat nyitom ki de legalább duplicate
-
Woodslave
félisten
nálam is ez a kettő nyomja majd csatártban. Avila brutál jó. Csak kell még egy Mbappe a full link miatt meg egy ikon cm. Lehetőleg box-to box.
Ami még eszembe jutott egy cdm Lahm aki Cancelo helyett rb lesz. Mondjuk annak drága de egyedül Felix aki linkelni tudja Quaresmát most és ő se lenne full chemen meg nem tipikus kp
De amilyen jól mennek a tuti befektetések...
Digi nyakában akasztok egy kibaxott Questor pert
-
-
Woodslave
félisten
tényleg a faxom már ebbe az amatőr retek cégbe hogy minden ilyen rewardkor lehal az egész rendszer
-
Woodslave
félisten
Jön még token? Ezt a spanyol eventeset benéztem és csak 3 van +1 friendlyben de akkor azt hagyom
-
Woodslave
félisten
Sztem utolsó esély egy if temető party bagre
-
Woodslave
félisten
ja mondjuk most nem sok esélyét látom hogy ki tudnám rakni max ha vesztek némi fodder bevételt. Meg veszek hozzá.
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94 #15138 üzenetére
jó lenne. Mondjuk lehet rámegyek én is erre az Mbappera szép link Ramos és Varane között. Mármint nyilván nem mint cb
-
-
Woodslave
félisten
tuti. Azért nem teljesen hülyék ott se. Amerikában lehet valaki bepróbálkozna egy ilyen kártérítési perrel és még azt is el tudom képzelni nyerne is. Igazad van attól még hogy jobban kap valaki nem azt kapja amit várt így ez jogilag nincs rendben.
Mondjuk az hogy megtartod az eredetit is és még kapsz egy kompenzációt az csak digi világban képzelhető el.
Hasonló analógia alapján ha rendeszl egy autót és véletlenül kapsz bele légkondit mondhatod nem ezt kérted mert így többet fogyaszt és szereted a meleget, de nem hiszem hogy bármikor kapnál egy másik autót úgy hogy a "hibásat" megtartod.
-
Woodslave
félisten
na én még kiraktam Quaresmat ennyiért tényleg nem sok. Igaz legutóbbi állás szerint ő és MIki supersubok lesznek csak bár abból is van pár de legalább haladunk a promókkal.
-
Woodslave
félisten
[link] néhány csemege
moments Desailly (nem őt vette ki) prime Maldini
moments Kaka prime Zidane
pim Xavi - Pele
moments Cruyff - mid GullitNa mindegy is Gaborzal értek egyet amúgy az értetlenkedésem ellenére vagy mindenki tényleg vagy senki de ez így vicc
-
Woodslave
félisten
jó de abban lehet valami ha mondjuk a lottó számok esetén 110-ből kell eltalálni egyet akár annak kisebb az esélye mint 90-ből. Ha bekerül moments Puskás, akkor a három pickben +1 játékos közül kerül bele valaki és éppen emiatt nem prime Ronaldo lesz benne hanem mid Litmanen mert ... Nem tudom de lehet..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest