Hirdetés
- Dell asztali gépek
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Használt VGA / videókártya ajánló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madn!ght
addikt
válasz
Nandinagy #18440 üzenetére
Persze, tradeljen az ember. Igen, része a játéknak az is. De alapvetően a játssz, majd azért kapsz pakkot, játékost, add el, lesz pénz, lesz új játékos, amivel játszol, majd kezdődik az egész elölről.
A közgazdasági része, hogy mikor mire fektessen be az ember, az már szerintem csak egy kiskapu, a könnyebb (?!) gazdagodásra. Kapjak agyérgörcsöt azon, hogy a bugos applikációval tudjak venni játékost egyet is, nem hogy 10-20at. De most komolyan, erről kellene egy futballszimulátornak (managerszimulátornak) szólnia?! Ha igen, akkor én kérek elnézést.
Igen, a jobb eredmény a rangadókban több lóvét hoznak. Esetemben nem tudtam egész szezonban 1100 skill felé menni, 17 win volt a legtöbb a WL-en. Tehát nyilván skill limit befigyel, meg ugye az undorito manipulált gameplayt senkinek sem kell bemutatni. Tehát akkor, megint egy gyengébb játékosnak a jobb lapokra meg lenne a sorsa pecsételve (ezúton is?!) Semmi gond, írják le a felhasználói kézikönyvbe, hogy a felső sor csak jó játékosoknak.
Csak az árképzés során ezt ne felejtsék majd feltüntetni, mert akkor csak 10 rugót fizetek a fifáért, 1100 skill felett meg legyen 15000+És tudjátok mit?! Kövezzenek meg, de ha tudnám, hogy a pénzemért mit kapok, havonta nem sajnálnék (pl: mint a WoT-ban) prémium fiókért fizetni, mert ok, nem vagyok jó játékos, de egy jó csapatnak én is tudnék örülni. Elvégre annak hiszemében fizetem ki kasszánál ugyanazt a vételárat.
Na mindegy, kicsit elvonatkoztattam.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest