Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Androidos tablet topic
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Házimozi belépő szinten
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- IFA 2024: Erős, bár drága NAS-ok a Ugreentől
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raunchy
tag
válasz
Woodslave #11348 üzenetére
Én kétszer vettem eddig pontot. Jobbára mondva egyszer, mert karácsonyra kaptam az asszonytól egy 15 ezres ps balance kártyát, azt váltottam pontra, illetve most vettem pénzért 4600 pontot. A TOTS re használtam fel az első egyenleget, mondanom sem kell kb semmi nem esett, a legnagyobb nyitásom egy 86os gold Isco volt. A nyitások után viszont elkezdtem PL upgrade eket csinálni, és abból esett egy Tots Kante. Untrade de örültem. Most is elnyitottam minden pontot, 88as gold Kroos volt a legnagyobb nyitás. Este csináltam pár 81+ upgrade et, abból meg jött egy FS Dani Olmo. Nem olyan nagy nyitás mint Kante, de legalább ez is eladhatatlan. Viszont ez volt a két legnagyobb nyitásom, ezen kívül egyszer nyitottam egy IF Havertzet ami eladható volt. Nyilván örülnék egy milliós tételnek, de úgysem fog jönni, és már nem is érdekel. Pénzt azt tényleg nem szabad beletenni
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest