- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Autós kamerák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Keychron egerek bemutatója
- Házimozi belépő szinten
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Nagyon kellemetlen áremeléssel készül az Intel
- Imádja a gyors mozgásokat az új FidelityFX SDK
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
wednesday
őstag
Próbából kiválasztottam profi szinten a klasszikus XI-et (ott ugye mindenki 90 feletti "isten") és a román válogatott 4-1-re vert el. Igaz nem játszottam vér komolyan, meg direkt teszteltem, de ez sok mindent elárul (jó nem vagyok fifa guru, de annyira béna se).
Azt vettem észre profin irtózatosan helyezkednek a saját játékosaink. És ez a fő probléma, nem azért ver meg a gép mert jobban helyezkedik, gyorsabbak, pontosabbak a támadásai, vagy turbósított játékosai vannak. Hanem a mi játékosaink teljesítménye még zuhan egy nagyot. És ebbe az a rossz, hogy többségébe gagyi gólokkal győznek le, ha ilyet látnál TV-be meccsen, kikapcsolnád, mert ez nem foci.

Lehet nyerni azért profi gép ellen is, csak amíg te összeizzadsz egy gólt ő játszi könnyedséggel válaszol rá akár kettőt is, úgy, hogy a védelmed asszisztál hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galax Watch 8
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill IR kam gar
- Eladó Xiaomi Redmi Buds 8 Lite!
- 337 Eladó keveset használt Xerox Versalink B7030 a képek szerinti állapotban új tonerrel
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Awesome Navy használt, megkímélt 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest