Hirdetés
- Tápos kibeszélő offtopik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
Új hozzászólás Aktív témák
-
MdewC
nagyúr
Megértelek, hiába tagadnám én is a függőséget...
Sztem is sokat fejlődött a játék, sikerült közeledni a realitás felé. Gyakorlatilag én is csak 1 játékmódot próbáltam (FUT), szerencsére már sikerült elég jó csapatot összerakni, szinte 3 hét után állok úgy, mint 13-ban 4 hónap után. Szerencsére.
Eddig még nem játszottam online, csak 1 meccset, úgy voltam vele, hogy majd akkor megyek ki a "terepre", ha már a gépet min legendary-n lenyomom, annak nem láttam értelmét, hogy szétgyalázzanak.
Elég komoly, hogy élő versenyekre is mész, ez mindenképp tiszteletre méltó, így van is értelme az egész játéknak!
Az idények egyébként elég nehéz, sztem alapjáraton lehet nehezebb is mint a FUT, hiszen az idényekben nincs lehetőség edzőket vásárolni, ami valamelyest tuningol a csapaton. Ezért nekem nehezebb is volt a 13-ban, ha idény meccset játszottam, mert lassabb volt, mint amihez hozzá voltam szokva...
Mindenképp kipróbálhatjuk, biztos jó élmény, FUT mellett is belefér néha pár meccs!
Priviben küldöm a Face dolgokat és ha gondolod vegyél fel.Hajrá!

Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Path of Exile (ARPG)
- Tápos kibeszélő offtopik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iking.hu Apple iPhone 15 128GB Blue használt, karcmentes 86% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest